fbpx

 

 

I Dyr’skuret har børnehaver, vuggestuer og dagplejer rig mulighed for at besøge dyrskuepladsen, når de vil. Dyr’skuret er udstyret med aktiviteter for børnene, så de kan gå på opdagelse på pladsen. De kan bl.a. finde legetøj til at fange insekter eller sommerfugle.
Som noget nyt har vi også tilføjet bord- og tænkesæt samt aktiviteter i form af bl.a. fodbolde, rundboldbat, kongespil og stangtennis for at forbedre faciliteterne i Dyr’skuret, så flere får lyst til og mulighed for at bruge de store områder på dyrskuepladsen til fødselsdage, skolekomsammen og andre sociale arrangementer. Tak til Odense Bydelspulje, som har bevilliget penge til, at vi kan gøre faciliteterne i Dyr’skuret endnu bedre.
Huset, som er gratis at benytte, er udstyret med en lås og dertilhørende nøgle, som vil være at finde i en nøgleboks på siden af huset. Det er også her, den skal lægges tilbage, når man er færdig med at bruge huset. Dyr’skuret er en gave fra Fynske Banks Fond. Planter og bede er lavet med Odense Kommune.

Adgangskoden til Dyr’skuret findes på denne side: Adgangskode – Det Fynske Dyrskue