fbpx

Nyhed: Dyrskuepladsen skal rumme gode oplevelser hele året

 

Dyr’skuret er en gave til jer – fynske børnehaver og dagplejere.

Alt omhandler: Dyrene på dyrskuepladsen hele året rundt, da vi jo faktisk har mange andre dyr på pladsen end heste, køer og får. Vi har nemlig også mariehøns, regnorme og masser af andre dyr. Og dem vil vi have mange flere af. Vi vil have flere insekter på dyrskuepladsen. Derfor er der anlagt nye flotte områder på pladsen, hvor målet er klart: Mange nye insekter skal bo her. Når man tiltrækker en masse forskellige dyr og insekter øger man nemlig biodiversiteten og er med til at opretholde den naturlige balance.

Her har børnehaver, vuggestuer og dagplejer rig mulighed for at besøge dyrskuepladsen, når de vil. Dyr’skuret er udstyret med aktiviteter for børnene, så de kan gå på opdagelse på pladsen. De kan bl.a. finde legetøj til at fange insekter eller sommerfugle.
Huset, som er gratis at benytte, er udstyret med en lås og dertilhørende nøgle, som vil være at finde i en nøgleboks på siden af huset. Det er også her, den skal lægges tilbage, når man er færdig med at bruge huset. Dyr’skuret er en gave fra Fynske Banks Fond. Planter og bede er lavet med Odense Kommune.

Adgangskoden til Dyr’skuret findes på denne side: Adgangskode – Det Fynske Dyrskue