Praktisk information

Skal du besøge Det Fynske Dyrskue, så læs med herunder og bliv opdateret på alle de praktiske informationer som billetpriser, parkering og meget mere.

Værd at vide...

Dyrskuets åbningstider 2023:

Fredag den 9. juni kl. 08.00 – 18.00 (Udstillerne lukker kl. 18)
Lørdag den 10. juni kl. 09.00 – 18.00 (Udstillerne lukker kl. 18)
Søndag den 11. juni kl. 09.00 – 16.00

Indgange og billetsalg lukker 1 time før dyrskuet.

Find os her: 
Broløkkevej 2, 5250 Odense SV


Der findes 2 indgange til Det Fynske Dyrskue – en i hver ende af dyrskuepladsen:

Indgang Vest
Er placeret ved Broløkkevej 2 i den ende af dyrskuepladsen, der vender mod Falen

Hovedindgangen – Indgang Øst
Er placeret i den ende af dyrskuepladsen, der vender mod Søndre Boulevard.

Der er gode muligheder for offentlig transport med tog, bus og letbane til den centralt placerede Dyrskueplads i Odense.


Rejs grønt, nemt og billigt med tog, bus og letbane med en særlig eventbillet
I samarbejde med Fynbus kan vi i år tilbyde, at du kan købe en særlig eventbillet hos Fynbus. Billetten koster 75 kr. pr. dag og den giver dig ret til at rejse tur/retur med både FynBus, Odense Letbane, Arriva og DSB på hele Fyn og Langeland til årets dyrskue, og det uanset hvor på Fyn, du rejser fra.

Læs mere om eventbilletten og hvor du kan købe den her: Eventbillet – Fynbus.dk

Tag toget

Toget der kører mellem Odense og Svendborg stopper ved Odense Sygehus St. Herfra er der cirka 500 meter på gåben til dyrskuepladsen.

Tag bussen 

Bus 55 mod Bellinge kører fra plads C på Odense Banegård. Stå af ved Odense Zoo og gå cirka 500 meter.

Bus 56 mod Brændekilde kører fra plads C på Odense Banegård. Stå af ved Odense Zoo og gå cirka 500 meter.

Bus 141 mod Faaborg kører fra plads H på Odense Banegård. Stå af ved Odense Zoo og gå cirka 500 meter.

Bus 151 mod Assens kører fra plads C på Odense Banegård. Stå af ved OUH / Sdr. Boulevard og gå cirka 700 meter.

Bus 85 mod Højby kører fra plads C på Odense Banegård. Stå af ved Tietgen Allé / Sdr. Boulevard og gå cirka 700 meter.

Ved køb af gyldig billet, og hvis du har et gyldigt ledsagerkort, kan du gratis medbringe en ledsager til Det Fynske Dyrskue.

Hvis du sidder i kørestol, kan det visse steder på dyrskuepladsen være vanskeligt at komme rundt – særligt afhængigt af vejret.

Der er flere handicaptoiletter rundt på pladsen. Se kortet her.

Til dagplejer og børnehaver: I er velkomne til at have børnene i ladcykler eller cykeltrailere, men af sikkerhedsmæssige årsager må I IKKE cykle på pladsen. Alle cykler, elcykler og ladcykler skal trækkes rundt.

Undgå ulykker ved at være opmærksom. På Det Fynske Dyrskue kommer du helt tæt på dyrene, og netop dét er dyrskuets styrke – det giver dig de største oplevelser. Men husk på, at dyr er dyr.

De kan blive bange og reagere instinktivt ved at flygte eller forsvare sig med spark eller bid. Så hold afstand og rør kun ved dyr, der er rolige, og som har set dig – og klap dem kun foran.

Skal du købe en billet til årets dyrskue ved indgangen? Så husk dit betalingskort eller adgang til MobilePay. Vi accepterer nemlig kun kontaktløs betaling ved billetsalget.

Information om betaling ved salgsstande vil være angivet på skiltene ved de enkelte stande.

Det er ikke muligt at hæve penge eller veksle penge på dyrskuepladsen.

På Det Fynske Dyrskue kan du smage på dansk landbrug. Vi rummer det hele fra fast food til slow food – og lægger vægt på at servere god mad til hele familien. Flere steder på pladsen sælges desuden vand, saft, most, øl og kaffe. Derfor er der ingen grund til at tage madpakken med, men hvis I gør det alligevel, så er I naturligvis stadig velkommen.

Kommer du i bil kan du her se de nærmeste parkeringsmuligheder her: 

Trekanten 
Gratis parkeringsplads med shuttlebusser til og fra Hovedindgangen

Kommer du i bil kan du med fordel parkere på Tusindårsskovens parkeringsplads ”Trekanten”.

Der er sat shuttlebusser ind lørdag og søndag i hele Dyrskuets åbningstid, der vil fragte dyrskuets gæster til og fra hovedindgangen. Det er ganske gratis.

Skriv Falen 177 ind i din GPS og følg rutevejledningen.

Hovedindgangen – handicapparkering

Der findes et meget begrænset antal gratis parkeringspladser samt handicapparkering ved hovedindgangen til Dyrskuepladsen.

Skriv Østergaards Alle 1A ind i din GPS, drej til højre, når du rammer Dyrskuepladsen og følg vejen. P-vagter vil anvise til ledige parkeringspladser.

Parkeringsplads fra Søndre Boulevard 

På Søndre Boulevard 79 findes en større offentlig parkeringsplads med 400 gratis p-pladser. Her findes også 3 ladestationer til el-biler samt 5 handicappladser.
Bemærk: Den forreste del af parkeringspladsen (tættest på Søndre Boulevard) er tidsbegrænset (5 timer), mens det bagerste del af parkeringsarealet er ubegrænset. VIGTIGT! Viadukten er spærret, du skal køre ind ad Østergårds Allé.

Parkeringsplads ved
Fyens Væddeløbsbane 

Skriv Prins Haralds Alle 52B ind i din GPS og følg rutevejledningen. Der er ca. 300 gratis p-pladser. Der er ca. 1,1 km på gåben til hovedindgangen ved Dyrskuepladsen. 

Det Fynske Dyrskue anbefaler, at du lader din hund blive hjemme – for hundens skyld. Du kan tage din hund med, men husk, at den skal være i snor og ikke til gene for andre.

Børn, der ikke kan finde deres forældre, skal afleveres hos politihjemmeværnet, som holder til i bygningen til højre for hovedindgangen. Her vil hjemmeværnet sørge for, at de underholdes, indtil de genforenes med deres forældre. Det er også muligt at give jeres barn et armbånd på med kontaktoplysninger. Armbåndene fås ved indgangen.

Du vil kunne finde toiletter og handicaptoiletter fordelt rundt på dyrskuepladsen. Pusleplads finder du midt på pladsen.

Hvis du har spørgsmål under Dyrskuet, kan du henvende dig i Informationen, der er placeret ved hovedindgangen – indgang Øst. 

Søg

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du vide mere om, hvad der rører sig på Det Fynske Dyrskue – så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Det Fynske Dyrskue, giver du os samtykke til at sende dig nyheder, tilbud, invitationer til arrangementer m.m. Du kan i vores persondatapolitik læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.