Praktisk information

Skal du besøge Det Fynske Dyrskue, så læs med herunder og bliv opdateret på alle de praktiske informationer som billetpriser, parkering og meget mere.

Værd at vide...

Dyrskuets åbningstider 2024:

Fredag den 7. juni kl. 08.00 – 18.00
Lørdag den 8. juni kl. 09.00 – 18.00
Søndag den 9. juni kl. 09.00 – 16.00

Billetsalget lukker 1 time før dyrskuet.

Find os her: 
Broløkkevej 2, 5250 Odense SV


Der findes 2 indgange til Det Fynske Dyrskue – en i hver ende af dyrskuepladsen:

Indgang Vest
Er placeret ved Broløkkevej 2 i den ende af dyrskuepladsen, der vender mod Falen

Hovedindgangen – Indgang Øst
Er placeret i den ende af dyrskuepladsen, der vender mod Søndre Boulevard.

Rejs grønt og nemt med tog, bus og letbane

Der er gode muligheder for offentlig transport med tog, bus og letbane til den centralt placerede Dyrskueplads i Odense. 

Du kan stå af ved Odense OUH, Odense Zoo og herfra er dyreskuet i kort gåafstand. 

Find din rejse via Rejseplanen. 

 

Ved køb af gyldig billet, og hvis du har et gyldigt ledsagerkort, kan du gratis medbringe en ledsager til Det Fynske Dyrskue.

Hvis du sidder i kørestol, kan det visse steder på dyrskuepladsen være vanskeligt at komme rundt – særligt afhængigt af vejret.

Der er flere handicaptoiletter rundt på pladsen. 

Til dagplejer og børnehaver: I er velkomne til at have børnene i ladcykler eller cykeltrailere, men af sikkerhedsmæssige årsager må I IKKE cykle på pladsen. Alle cykler, elcykler og ladcykler skal trækkes rundt.

Undgå ulykker ved at være opmærksom. På Det Fynske Dyrskue kommer du helt tæt på dyrene, og netop dét er dyrskuets styrke – det giver dig de største oplevelser. Men husk på, at dyr er dyr.

De kan blive bange og reagere instinktivt ved at flygte eller forsvare sig med spark eller bid. Så hold afstand og rør kun ved dyr, der er rolige, og som har set dig – og klap dem kun foran.

Skal du købe en billet til årets dyrskue ved indgangen? Så husk dit betalingskort eller adgang til MobilePay. Vi accepterer nemlig kun kontantløs betaling ved billetsalget.

Information om betaling ved salgsstande vil være angivet på skiltene ved de enkelte stande.

Det er ikke muligt at hæve penge eller veksle penge på dyrskuepladsen.

På Det Fynske Dyrskue kan du smage på dansk landbrug. Vi rummer det hele fra fast food til slow food – og lægger vægt på at servere god mad til hele familien. Flere steder på pladsen sælges desuden vand, saft, most, øl og kaffe.

Kommer du i bil kan du her se de nærmeste parkeringsmuligheder her: 

Tusindårsskovens parkeringsplads “Trekanten” 
Gratis parkeringsplads med shuttlebusser til og fra Hovedindgangen

Kommer du i bil kan du med fordel parkere på Tusindårsskovens parkeringsplads ”Trekanten”.

Der er sat shuttlebusser ind lørdag og søndag i hele Dyrskuets åbningstid, der vil fragte dyrskuets gæster til og fra hovedindgangen. Det er ganske gratis.

Skriv Falen 177, 5250 Odense SV ind i din GPS og følg rutevejledningen.

Hovedindgangen – handicapparkering

Der findes et meget begrænset antal gratis parkeringspladser samt handicapparkering ved hovedindgangen til Dyrskuepladsen.

Skriv Østergaards Alle 1, 5250 Odense SV ind i din GPS, drej til højre, når du rammer Dyrskuepladsen og følg vejen. P-vagter og hjemmeværnet vil anvise til ledige parkeringspladser.

Parkeringsplads ved hovedindgangen

Bemærk du kan ikke tilgå parkeringspladser via Søndre Boulevard, da viadukten er lukket. 

Skriv Østergaards Alle 1, 5250 Odense SV ind i din GPS, drej til højre, når du rammer Dyrskuepladsen og følg vejen. P-vagter og hjemmeværnet vil anvise til ledige parkeringspladser. 

Det Fynske Dyrskue anbefaler, at du lader din hund blive hjemme – for hundens skyld. Hvis du alligevel tager din hund med, så husk, at den skal være i snor. 

Hvis du og dine børn bliver væk fra hinanden, så henvend jer ved Informationen, som holder til i Sekretariatsbygningen til venstre for hovedindgangen. Her kan vi hjælpe med at efterlyse og genforene

Du vil kunne finde toiletter og handicaptoiletter fordelt rundt på dyrskuepladsen. Pusleplads finder du midt på pladsen.

Glemte vil kunne afhentes i sekretariatsbygningen tæt ved hovedindgangen. Dette gælder både under og efter Det Fynske Dyrskue 2024. 

Hvis du har spørgsmål under Dyrskuet, kan du henvende dig i Informationen, der er placeret ved hovedindgangen – indgang Øst. 

Søg

Vi vil så gerne høre din mening

Vi håber, at I alle har fået en på opleveren og nu er klar til at dele jeres oplevelse med os – så vi kan gøre det endnu bedre næste år.

Del din mening med os og deltag samtidig i konkurrencen.