Kvæg

Som kvægudstiller på Det Fynske Dyrskue får du muligheden for at vise dit kvæg frem for de mange besøgende, de andre udstillere og ikke mindst dommerne til både konkurrenter og bedømmelserne. Læs mere herunder.

Bliv kvægudstiller

og bliv en del af fællesskabet

Blandt de mange kvægudstillere ser vi hvert år en bred vifte af racer. og netop dette er både spændende for de nysgerrige besøgende og ikke mindst for alle udstillerne.

Som udstiller vil du også blive en del af et unikt fællesskab – et fællesskab, hvor alle glædeligt deler ud af erfaringer og gode råd. 

Vil du vide mere? 

Praktisk information

Det er vigtigt for os, at alle udstillere får en god oplevelse. Vi gør derfor altid vores bedste for at facilitere gode forhold både for udstillerne og deres kvæg.

Læs mere om priser og regler her.

Læs mere om mulighederne for udstillerforplejning her. (kommer snart)

Sikkerhed mod smittespredning

Vi gør, hvad vi kan, for at undgå smitte på Det Fynske Dyrskue. I Enighed med Fynsk Kvæg har vi besluttet, at alle udstillere af kvæg ved ankomst skal vise en negativ blodprøve for Salmonella Dublin for alle kreaturer, der udstilles/møder frem på dyrskuepladsen. Udstillere af malkekvæg skal desuden vise en negativ blodprøve for Mycoplasma Bovis. Læs mere ovenfor under priser og regler.

Transport

Her finder du mere information vedr. transport af dyr. 

Her kan du downloade transportdokument til udfyldning. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Projektleder for kvægudstillingen, Laurits Rasmussen.

Mail: lar@detfynskedyrskue.dk

Telefonnummer: 40402349

Søg

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du vide mere om, hvad der rører sig på Det Fynske Dyrskue – så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Det Fynske Dyrskue, giver du os samtykke til at sende dig nyheder, tilbud, invitationer til arrangementer m.m. Du kan i vores persondatapolitik læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.