Handelsbetingelser

Det Fynske Dyrskue v/Fynsk Landbrugs Eventforening

Damsbovej 11

5492 Vissenbjerg  

Tlf. 4032 0069

CVR 5392 2910

Det Fynske Dyrskue tilbyder køb af erhvervsstande samt billetter til oplevelser under afvikling af Dyrskuet. Derudover tilbydes der køb af produkter (merchandise). Betaling

Alle beløb, der fremgår på hjemmesiden, er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

Det Fynske Dyrskue tager imod online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard og Mobilepay Online. Som erhvervskunde kan der tillige tilbydes betaling via fremsendelse af faktura. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Ved køb af stand og/eller oplevelse under dyrskuet bliver betalingen af ordren trukket fra din konto, umiddelbart efter du har modtaget bekræftelse på din deltagelse på eventet.

Ved køb af et produkt vil betalingen af ordren først blive trukket fra din konto, når varen afsendes, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Vi kan aldrig hæve et større beløb end det, der er godkendt.

Det Fynske Dyrskue benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.Forbehold for fejl

Det Fynske Dyrskue tager forbehold for forkert angivne priser og anden fejlskrift m.v.Levering

Ved køb af stand og/eller oplevelse under Det Fynske Dyrskue sendes billet/bekræftelse særskilt til din mail. Du skal selv printe bekræftelsen og medbringe den til arrangementet.

Ved køb af produkter/merchandise
Vi leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 4-5 hverdage. Vi ekspederer og pakker ordrer til en ugentligt forsendelse. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted senest sidste hverdag i den følgende uge.

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

Vi leverer til privatadresser i Danmark – dog ikke Færøerne og Grønland.

Alle varer leveres med GLS og PostNord.Retur og fortrydelsesret

Ved køb af stande og oplevelser: Ved køb af billetter til stande og oplevelser (events) er der normalt ingen fortrydelsesret.
Køb af billetter er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført.

Ved køb af produkter: Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail dyrskue@fynsklandbrug.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Det er op til Det Fynske Dyrskue at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation skal meddeles til Det Fynske Dyrskue i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, medmindre andet er aftalt.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

Det Fynske Dyrskue dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

Reklamationer sendes til:

Fynsk Landbrugs Eventforening

Damsbovej 11

5492 VissenbjergPersondatapolitik

Når du køber varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Det Fynske Dyrskue. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til dyrskue@fynsklandbrug.dk eller ringe på 4032 0069, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage.

Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, vil du kunne benytte en af følgende muligheder for at klage:

  • Center for Klageløsning, via klageportal v. Nævnenes Hus. Gå til klageportal.

  • Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

  • Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageportal. Gå til EU klageportal.

     

Ved indgivelse af klage, skal du oplyse/anvende vores dyrskue@fynsklandbrug.dk.

Søg

Vi vil så gerne høre din mening

Vi håber, at I alle har fået en på opleveren og nu er klar til at dele jeres oplevelse med os – så vi kan gøre det endnu bedre næste år.

Del din mening med os og deltag samtidig i konkurrencen.