Oplevelser

Traditionen tro kan du på Det Fynske Dyrskue opleve livet på landet med alt, hvad det indebærer.

Få aktiveret dine sanser med oplevelser for alle.

Alt fra fødevarer til udeliv

Dyrskuet har siden 1882 haft fokus på landbruget, dyrene og landbrugsmaskinerne. Sidenhen og i takt med landbrugets og samfundets udvikling, er der tilføjet flere nye elementer. I 2023 bliver dyrskuet beriget med en udelivsmesse, som skal være med til at sætte fokus på alt det, naturen også kan bruges til.

Det Fynske Dyrskue byder på oplevelser inden for fødevarer, dyr, faglig fredag, børnenes fredag og som noget nyt udeliv.

ikon for det fynske dyrskue

Fødevarer

Fødevarer blev første gang præsenteret på Det Fynske Dyrskue i 1928, da Kvindernes Madtelt havde sin debut. Madteltet blev hurtigt en succes, og fødevarer har siden kun fået mere og mere plads på dyrskuet.

Dyr

Du vil på Det Fynske Dyrskue blive mødt af både landbrugsdyr og kæledyr, som udstilles af børn og voksne. Du kan komme helt tæt på alt fra danske malkekøer til får, heste, høns og meget mere.

Faglig fredag

Bliv inspireret af fagfolk med fingeren på pulsen til faglig fredag.

Faglig fredag på Det Fynske Dyrskue er for alle, som ønsker at tage del i spændende debatter og at blive opdateret på, hvad der sker inden for landbrug, jordbrug, kvæg og meget mere.

Fredag på dyrskuet starter med en åbningsceremoni, hvorefter vi byder velkommen til alle de besøgende, som ønsker at gæste dyrskuet. Umiddelbart herefter vil faglig fredag blive skudt i gang.

Med faglig fredag er det ambitionen at gå et spadestik dybere ned i de aktuelle emner og dagsordner, der rører sig. Vi får eksperter til at dele deres viden, og vi giver mulighed for, at du som gæst kan få svar på dine spørgsmål og tage del i debatterne. 

Målet med faglig fredag er at facilitere indslag og oplæg rundt omkring på pladsens forskellige scener, som inspirerer vores gæster og medvirker til, at gæsterne kan gå hjem med mere viden. 

Børnenes fredag

Børn fra skoler, børnehaver og vuggestuer på Fyn og fra Trekantområdet gæster hvert år Det Fynske Dyrskuet om fredagen, hvor de får gratis indgang. Her vil der være rig mulighed for at komme helt tæt på dyrene, få aktiveret sanserne, deltage i fåreklipning, se kaninspring og meget mere.

Udeliv

Udelivsmesse foregår under åben himmel, og den har fokus på alt fra outdoor-aktiviteter som hiking og fiskeri til hus og have. Kig forbi og lad dig inspirere til nye aktiviteter i naturen.

Program 2023

Se hvilke aktiviteter der kommer de forskellige dage under Det Fynske Dyrskue

Dage
fredag
Børne Dyr'skuret
Kl. 08.00 – 20.00
Dyr'skuret åbner dørene til leg og krea - Hos Crateit kan der males bondegårdsdyr
fredag
Dyrskuepladsen
Kl. 08.00 – 20.00
Pladsen åbner
fredag
Hestering 1
Kl. 08.00 – 12.30
Bedømmelse af Heste- og Ponyracer
fredag
Hestering 2
Kl. 08.00 – 11.30
Bedømmelse af Heste- og Ponyracer
fredag
Store Ring
Kl. 08.00 – 11.30
Bedømmelse af Heste- og Ponyracer
fredag
Kanin Ringen
Kl. 08.30 – 18.00
Opvisning i kaninhop
fredag
Kanin Ringen
Kl. 09.00 – 13.15
Bedømmelse af racekaniner
fredag
Malkekvæg Ring
Kl. 09.15 – 12.00
Bedømmelse malkekvæg samt udpegning af bedste yver + ærespræmiekonkurrence
fredag
Malkekvæg Ring
Kl. 09.15 – 12.00
Bedømmelse malkekvæg samt udpegning af bedste yver og ærespræmiekonkurrence for RDM, DH og Jersey
fredag
Maskinringen
Kl. 09.30 – 10.30
Gratis traktortur, DM&E
Vælg kategori
Vælg kategori
Søg

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du vide mere om, hvad der rører sig på Det Fynske Dyrskue – så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Det Fynske Dyrskue, giver du os samtykke til at sende dig nyheder, tilbud, invitationer til arrangementer m.m. Du kan i vores persondatapolitik læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.