Oplevelser

Traditionen tro kan du på Det Fynske Dyrskue opleve livet på landet med alt, hvad det indebærer.

Du kan både møde dyrene helt tæt på, smage på friske fynske fødevarer og opleve de store landbrugsmaskiner. Læs mere om de mange oplevelser herunder.

Alt fra fødevarer til udeliv

Dyrskuet har siden 1882 haft fokus på landbruget, dyrene og landbrugsmaskinerne. Siden hen og i takt med landbrugets og samfundets udvikling, er der tilføjet flere nye elementer. I 2023 bliver dyrskuet beriget med en udelivsmesse, som er med til at sætte fokus på alt det, naturen også kan bruges til.

Det Fynske Dyrskue byder på oplevelser inden for fødevarer på Fødevarefestivalen, dyr, Faglige Fredag, alt det for børn, udelivet under åben himmel og alle de spændende erhvervsudstillere. 

ikon for det fynske dyrskue

Fødevarefestival

Fødevarer blev første gang præsenteret på Det Fynske Dyrskue i 1928, da Kvindernes Madtelt havde sin debut. Madteltet blev hurtigt en succes, og fødevarer har siden kun fået mere og mere plads på dyrskuet. 

I år byder vi indenfor til Fødevarefestival, hvor du både kan besøge Fødevaremarkedet, blive inspireret af oplæg på Fødevarescenen, købe velsmagende mad i street food-boderne og opleve anerkendte kokke tilberede retter over bål til Schiøtz Prisen 2024.

Dyr

Du vil på Det Fynske Dyrskue blive mødt af både landbrugsdyr og kæledyr, som udstilles af børn og voksne. Du kan komme helt tæt på alt fra danske malkekøer til får, heste, høns og meget mere.

Faglig Fredag

Bliv inspireret af fagfolk med fingeren på pulsen til Faglig Fredag.

Faglig Fredag på Det Fynske Dyrskue er for alle, som ønsker at tage del i spændende debatter og blive opdateret på, hvad der sker inden for landbrug, jordbrug, kvæg, fødevarer og meget mere.

Fredag på dyrskuet starter med en åbningsceremoni, hvorefter vi byder velkommen til alle de besøgende, som ønsker at gæste dyrskuet. Umiddelbart herefter vil Faglig Fredag blive skudt i gang.

Med Faglig Fredag er det ambitionen at gå et spadestik dybere ned i de aktuelle emner og dagsordner, der rører sig. Vi får eksperter til at dele deres viden, og vi giver mulighed for, at du som gæst kan få svar på dine spørgsmål og tage del i debatterne. 

Politik i børnehøjde

I år byder vi også ungdomspolitikere ind til landbrugsdebat sammen med børnene. Læs mere om Faglig Fredag her. 

Det for børn

Som barn på Det Fynske Dyrskue vil du kunne opleve alle dyrene helt tæt på, du vil kunne opleve glade toner og sjove sange på scenen i Parken, hvor blandt andet Popsi og Krelle gæster scenen. Og så får du mulighed for at slippe kreativiteten løs i den kreative stald og meget mere. 

I al børneunderholdning inddrager vi både dyrene, landbruget og de lækre fynske fødevarer. 

Messe under åben himmel

Hos de mange udstillere vil du som besøgende kunne opleve alt lige fra store landbrugsmaskiner, udstillere inden for oplevelser i naturen, hus og have og meget andet.

Dage
fredag
Den Kreative Stald
Kl. 08.00 – 17.00
Workshop - Udstil dit krea dyr
fredag
Store ring
Kl. 08.00 – 11.30
Bedømmelse af heste
fredag
Hestering 2
Kl. 08.00 – 11.30
Bedømmelse af heste
fredag
Den Kreative Stald
Kl. 08.00 – 17.00
Byg et miniature dyrskue af genbrugsmaterialer
fredag
Hestering 1
Kl. 08.00 – 12.15
Bedømmelse af heste
fredag
Scenen i parken
Kl. 09.30 – 11.00
Politik i børnehøjde
fredag
Malkekvæg Ring
Kl. 09.30 – 12.00
Bedømmelse af malkekvæg, bedste yver og æpr.konk.
fredag
Kødkvæg Ring
Kl. 09.30 – 09.45
Bedømmelse af Murray Grey
fredag
Kødkvæg Ring
Kl. 09.45 – 10.10
Bedømmelse af Simmental
fredag
Maskinringen
Kl. 10.00 – 11.00
Få en tur rundt i en traktor
Vælg kategori
Vælg kategori
Søg

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du vide mere om, hvad der rører sig på Det Fynske Dyrskue – så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Det Fynske Dyrskue, giver du os samtykke til at sende dig nyheder, tilbud, invitationer til arrangementer m.m. Du kan i vores persondatapolitik læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.