Bliv sponsor

- og bliv en del af dyrskuet!
Som sponsor får du muligheden for at invitere dine kunder og medarbejdere med til dyrskuet, du får adgang til en bred og attraktiv målgruppe og meget mere. Læs mere om vores skræddersyede sponsorater og erhvervsklubben herunder.

Vi byder erhvervslivet indenfor

Det Fynske Dyrskue bygger bro mellem land og by – det gælder i høj grad også på erhvervsområdet. For vedvarende at udbygge kvaliteten og nytænke Det Fynske Dyrskue, inviterer vi erhvervslivet med indenfor.

Vi samler med andre ord det landbrugsrelaterede erhverv og det øvrige erhvervsliv i vores nye erhvervsklub.

I erhvervsklubben mødes vi 5-6 gange i løbet af året. Formålet med erhvervsklubben er nemlig at give medlemmerne mulighed for at netværke og skabe nye relationer på kryds og tværs af brancher. Klubben vil bl.a. facilitere virksomhedsbesøg, netværksarrangementer og andre begivenheder i løbet af året.

Vil du være en del af Det Fynske Dyrskue?

Din virksomhed har flere muligheder for at blive en del af Det Fynske Dyrskue. 

Du kan blive:

  • sponsor
  • medlem af vores erhvervsklub.
 

Din virksomhed vil opnå unikke eksponeringsmuligheder som både sponsor og som medlem af erhvervsklubben.

Sponsorater med gensidig værdi

Investér i din forretning og plej dine kunder, dit netværk og dine medarbejdere – bliv en del af Det Fynske Dyrskue.

Som sponsor for det Fynske Dyrskue får du adgang til attraktive målgrupper. Vi tilbyder såvel eksponering, hospitality, netværk som direkte aktivering målrettet udstillere og gæster til det årlige dyrskue.

Hos Det Fynske Dyrskue tror vi på, at gensidig værdi i sponsorater skaber langvarige og tætte relationer til gavn for begge parter.

Lyder det interessant? Så kontakt os for et møde, hvor vi kan drøfte, hvordan vi bedst kan hjælpe hinanden. Se kontaktinformation nedenfor.

Skæddersyede sponsoraftaler

Vi skræddersyer vores sponsoraftaler, så de er tilpasset din virksomheds behov, og så den giver værdi for dig som sponsor. Sammen lægger vi en plan, der sikrer et optimalt udbytte.

Lyder det interessant? Så kontakt os for et møde, hvor vi kan drøfte, hvordan vi bedst kan hjælpe hinanden.

Anita Christoffersen

Dyrskuechef

Bliv medlem af vores erhvervsklub

I vores erhvervsklub samler vi det landbrugsrelaterede erhverv med det øvrige erhvervsliv. Sammen skal vi skabe nye relationer på tværs af brancher, vidensdele, samarbejde og styrke hinandens virksomheder.

Erhvervsklubben mødes 5-6 gange om året. Besøgene vil bl.a. bestå af virksomhedsbesøg med relevante oplæg, netværksarrangementer, høstfest med ledsager, traktortræk, åbningsceremoni og meget mere.

Som medlem af erhvervsklubben vil du også få adgang til VIP-loungen på dyrskuet, hvor både medlemmer af erhvervsklubben og sponsorer vil have adgang til. 

Erhvervsklubben vil altså give dig rig mulighed for at netværke med velkendte og nye erhverv, som kan være med til at styrke din forretning og dit netværk.

Vil du være en del af erhvervsklubben? 

Så kontakt dyrskuechef, Anita Christoffersen.

Mail: anch@detfynskedyrskue.dk

Telefon: 50 95 67 36

Skal du i stald hos os?

Køb et navnesponsorat for en af vores stalde og bliv eksponeret for de mere end 300.000 mennesker, der årligt besøger på dyrskuepladsen i Odense.

De 25 velkendte og bevaringsværdige røde stalde trænger til en kærlig hånd. Staldene blev oprindeligt opført i Bellahøj, men nænsomt taget ned og genopført i Odense tilbage i 1961.

For at finansiere renoveringen åbnes der nu op for salg af navnesponsorater.

Som navnesponsor får du dit logo på den endegavl, der vender ud mod dyrskuepladsen. Under afviklingen af dyrskuet vil stalden desuden blive benævnt med sponsors navn.

Du kan selv vælge den eller de stalde, som du vil sponsere.

Pris pr. stald pr. år

18.750 kr. ekskl. moms
+ produktionsomkostning af skilt*

* For at sikre et ensartet udtryk af skilte på staldene, sker produktion af skilte gennem SkilteDesign.

Pris for produktion af skilt:

Pris 3.375 kr. ekskl. moms inkl. opsætning og montering på stalden

Mål på skilt: 1800 x 900 mm.
Skilteplade: 3 mm vejrbestandigt matr.

Fakturering sker direkte fra SkilteDesign til sponsor. Sponsor fremsender færdige filer til brug for opgaven. Hvis der er behov for grafisk hjælp, faktureres der kr. 745,00 pr. time.


Vil du vide mere, så kontakt:

Anita Christoffersen

Dyrskuechef

Tak til vores sponsorer!

Vores sponsorsamarbejder er baseret på gensidig værdi.

Søg

Vi vil så gerne høre din mening

Vi håber, at I alle har fået en på opleveren og nu er klar til at dele jeres oplevelse med os – så vi kan gøre det endnu bedre næste år.

Del din mening med os og deltag samtidig i konkurrencen.