Fødevarer

Bliv fødevareudstiller på Det Fynske Dyrskue og få fornøjelsen af de mange nysgerrige besøgende. Du har både mulighed for at fortælle om dine produkter, uddele smagsprøver og sælge dine produkter. Nysgerrig? Læs med herunder.

Arbejder du med fødevarer?

Som fødevareudstiller på Det Fynske Dyrskue vil du blive en del af et skønt fællesskab blandt de mange andre udstillere. Du vil få muligheden for at møde kolleger fra branchen og selvfølgelig de mange besøgende, som lægger vejen forbi din stand eller bod.

Vælg mellem Fødevaremarkedet eller Street food-markedet. Læs mere herunder.

Afspil video

Hvad passer bedst til dig?

Fødevaremarkedet

Bliv udstiller på fødevaremarkedet og få muligheden for at præsentere og sælge dine produkter. Du er også velkommen til at dele smagsprøver ud. Blandt udstillerne kan du finde alt fra friskslagtet kød, grøntsager, friskplukkede æbler, æblemost, velsmagende specialøl, hjemmelavet honning og meget andet.

Street Food-markedet

Street Food-markedet er primært placeret i Parken midt på pladsen. De grønne omgivelser i Parken lægger nemlig op til den perfekte picnic i det fri. Underholdningen vil blive serveret fra den nærtliggende scene. Så har du en foodtruck eller en anden bil, hvorfra du kan lange lækre retter over disken, så book en stand på vores Street Food-marked.
Søg

Vi vil så gerne høre din mening

Vi håber, at I alle har fået en på opleveren og nu er klar til at dele jeres oplevelse med os – så vi kan gøre det endnu bedre næste år.

Del din mening med os og deltag samtidig i konkurrencen.