Vi glæder os til at se jer!

Traditionen tro kan du på Det Fynske Dyrskue opleve livet på landet med alt, hvad det indebærer. Programmet byder i år på oplevelser inden for fødevarer, dyr, innovation, bæredygtighed og som noget nyt udeliv.Du kan se hele programmet herunder.

Glæd dig til

Programmet for Det Fynske Dyrskue 2024 vil løbende blive opdateret.

Popsi & Krelle
Børnemusik i øjenhøjde
lørdag den 8. juni kl. 10.00

Kom og vær med når Popsi & Krelle indtager scenen i Parken på Det Fynske Dyrskue. 

”Det bedste vi ved, er at spille live.” – og det er lige præcis, hvad de skal til sommer på dyrskuet. Popsi & Krelle er især kendte for deres børnemusik, som i dag har mere end 400 millioner visninger på Youtube.

Popsi & Krelle gæster Det Fynske Dyrskue lørdag den 9. juni kl. 10.00.

Startskuddet på Popsi & Krelle lød i 2018 på Youtube, hvor de udgav deres første album ’Hjulene på bussen’. Sidenhen er det blevet til hele 12 album, hvoraf deres første album har modtaget dobbelt platin. Hver måned følger mere end 500.000 danske børnefamilier med på deres online-kanaler.

Schiøtz Prisen 2024
KOKKEKONKURRENCE
søndag den 9. juni kl. 10.00

Kom helt tæt på, når professionelle kokke fra øverste hylde skal fortolke det fynske spisekammer.

Læs meget mere her

Arne Alligator
Uforglemmelig oplevelse for alle børn
søndag den 9. juni kl. 11.00

Han er grøn, han er sjov og så er børnene helt vilde med hans sange.

Selveste Arne Alligator kommer på Det Fynske Dyrskue 2024. Søndag den 10. juni går det løs.

Den fredelige krokodille er et velkendt ansigt hos rigtig mange børnefamilie rundt omkring i landet. Du oplever ham ofte på en skærm, når du scroller igennem de danske hitmagere på youtube, men han laver også musikalsk underholdning i verdensklasse – og det kan du opleve på dyrskuet i år.

Så pak tasken og det gode humør og kom og vær med, når det går løs på scenen i parken på dyrskuepladsen.

Hestegallashow
Kom og oplev det store hestegallashow
lørdag den 8. juni kl. 15.00
Oplev dette flere gange under dyrskuet.
Se hvornår i programmet.

Kom og oplev det store hestegallashow på Det Fynske Dyrskue. 

De mange deltagere vil være udsmykkede i deres helt egen fortolkning af temaet, som i år er ‘Royal’. Vi glæder os til at se både prinser, prinsesser, dronninger, konger, livvagter og meget mere, når den flotte parade ridder ind i Store Ring – måske ‘Se & Hør’ også dukker op 😉 

Sidste år var temaet ‘film’, og blandt de smykke ryttere og heste kunne vi spotte både Ringenes Herre, De røde heste, Frost og mange flere film.  

Vi ses til hestegallashowet lørdag den 8. juni kl. 15.00 og søndag den 9. juni kl. 14.45. 

Frokost i Laden
Gourmetmad fra stjernekokke
søndag den 9. juni kl. 11.30

Vil du helt tæt på og bag om Schiøtz Prisen 2024? Så er ‘Frokost i laden’ lige noget for dig. 

Søndag den 9. juni kl. 11.30 åbner vi dørene til laden, hvor du blandt andet vil blive forkælet af Restaurant Nordatlanten, der byder på sin fortolkning af smørrebrød i en fusion mellem det nordatlantiske og det danske køkken. 

Dommerne ved Schiøtz Prisen vil løbende kigge forbi og fortælle om, hvordan det går med konkurrencen.  

Senere på eftermiddagen vil du helt eksklusivt få lov til at smage på retterne fra de kendte kokke, som selv kommer ind i laden og præsenterer deres retter.  

Læs mere om dommerne, kokkene og den intimkoncert, som du også vil kunne nyde i laden her.

Køb din billet til Frokost i Laden her.

Oplæg med Umut Sakarya og Det Grønne Museum
Kom og oplev ’Tour de Kartoffel’
lørdag den 8. juni kl. 14.00

I deres oplæg ’Tour de Kartoffel’ vil Umut Sakarya og Bettina Buhl fra Det Grønne Museum fortælle dig en masse nye og spændende ting om den go’e danske kartoffel.

Umut og Bettina vil tage dig med ned af kartoflens ’memory lane’. Umut har i flere år serveret gammeldags mad på sine ’Guld’-restauranter og Bettina er madhistoriker fra Det Grønne Museum. Tilsammen udgør de det perfekte makkerpar til at kunne fortælle mere om kartoflens rolle i vores madlavning.  

Udover at fortælle jer om kartoflens historie, vil de også fortælle om kartoflens hemmeligheder, inspirerer dig til at bruge kartoflen på nye måder og fortælle mere om kartoflens betydning ift. bæredygtighed og ernæring.  

Umut Sakarya er efterhånden et velkendt ansigt med en stor forkærlighed for mad og især dansk mad. Du kender ham måske fra Masterchef, fra TV2 udsendelsen ’De tre sultne mænd’ eller som restaurantejer af en lang række ’Guld’-restauranter? 🏆 Vi er mange som har fulgt ham i medierne, og nu får du mulighed for at opleve ham live og helt tæt på, når Det Fynske Dyrskue løber af stablen. 

Bettina Buhl, madhistoriker fra Det Grønne Museum, arbejder til daglig med forskning og formidling af den danske madhistorie og kultur på Det Grønne Museum. Bettina bidrager blandt andet som madhistorisk konsulent på Badehotellet og er en hyppig gæst i Go’ Morgen Danmark.  

Lørdag den 8. juni 2024 går de på scenen på Det Fynske Dyrskue – kom og vær med! 

Såvel Umut Sakarya som Bettina Buhl er repræsenteret i Danmarks Kartoffelråd. Eventet er støttet af Kartoffelafgiftsfonden, Danmarks Kartoffelråd og Det Grønne Museum.

Program 2024

Hold øje med siden.

Der kommer løbende opdateringer til programmet.

Dage
fredag
Hestering 1
Kl. 08.00 – 12.15
Bedømmelse af heste
fredag
Hestering 2
Kl. 08.00 – 11.30
Bedømmelse af heste
fredag
Store ring
Kl. 08.00 – 11.30
Bedømmelse af heste
fredag
Den Kreative Stald
Kl. 08.00 – 17.00
Byg et miniature dyrskue af genbrugsmaterialer
fredag
Den Kreative Stald
Kl. 08.00 – 17.00
Workshop - Udstil dit krea dyr
fredag
Børnedyrskuet
Kl. 08.30 – 10.00
Åben mønstringstræning.
fredag
Malkekvæg Ring
Kl. 09.30 – 12.00
Bedømmelse af malkekøer
fredag
Kødkvæg Ring
Kl. 09.30 – 09.45
Bedømmelse af Murray Grey
fredag
Scenen i parken
Kl. 09.30 – 11.00
Politik i børnehøjde
fredag
Kødkvæg Ring
Kl. 09.45 – 10.10
Bedømmelse af Simmental
Vælg kategori
Vælg kategori
Vælg scene
Vælg scene
Vis flere
Søg

Vi vil så gerne høre din mening

Vi håber, at I alle har fået en på opleveren og nu er klar til at dele jeres oplevelse med os – så vi kan gøre det endnu bedre næste år.

Del din mening med os og deltag samtidig i konkurrencen.