De fem ben

Det Fynske Dyrskue står på fem ben, som hver især repræsenterer en vigtig del af dyrskuet

Dyrene

Dyrene har siden den spæde start været en vigtig del af dyrskuet. De udgør i et historisk perspektiv selve startskuddet til dyrskuet, da det var kvæg, der for mange år siden blev udstillet på dyrskuet som det første.

Siden dengang er der kommet mange nye tiltag til, som tilsammen udgør den unikke helhedsoplevelse, som fås på dyrskuet i dag. 

Fødevarer

Fødevarer i diverse afskygninger – både i fast og flydende form – der kan aktivere dine smagssanser og inspirere dig til nye og spændende retter. Fødevareproduktion har altid været fundamentet under landbruget, og sådan er det fortsat. 

Det er derfor vigtigt for os på dyrskuet, at vi kan give dig et indblik i, hvor fødevarerne kommer fra, og hvordan de smager. 

Innovation

Landbrugets fremtid rimer på robotter, viden og uddannelse, og det afspejler aktiviteterne på Det Fynske Dyrskue. Innovation og udvikling er centrale temaer på dyrskuet, hvor du kan blive klogere på den nyeste viden, nye teknologiske landvindinger og banebrydende opfindelser på landbrugsområdet.

Bæredygtighed

Bæredygtighed er øverst på dagsordenen mange steder i disse år – også på Det Fynske Dyrskue. Du vil få rig mulighed for at lære mere om, hvordan landbruget arbejder intensivt med den grønne omstilling og med udviklingen af nye og mere bæredygtige løsninger for fremtidens fødevareproduktion. 

Udeliv

Naturen er forudsætningen for alt, hvad der rimer på Det Fynske Dyrskue. Derfor hylder dyrskuet naturen med en ny udelivsmesse under åben himmel.

Her kan du blive inspireret til nye måder at være i naturen på – det gælder lige fra aktiviteter som fiskeri eller hiking til det mere hjemlige i hus og have.

Få indblik i livet på landet

Dyrskuet giver dig mulighed for at få et indblik i livet på landet. Du kan komme helt tæt på dyrene, lære om landbrugsmaskiner og teste dine smagssanser – og så kan du være sikker på, at vi altid stræber efter at præsentere nye innovative tiltag for jer som besøgende. 

Søg

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du vide mere om, hvad der rører sig på Det Fynske Dyrskue – så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Det Fynske Dyrskue, giver du os samtykke til at sende dig nyheder, tilbud, invitationer til arrangementer m.m. Du kan i vores persondatapolitik læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.