Bliv fyldt op af gode oplevelser!

På Det Fynske Dyrskue vil der være oplevelser for hele familien – både naturelskerne og dem, som vil lære mere om livet på landet og de aktiviteter, naturen byder på.

Det Fynske Dyrskue er den ægte vare

Vi bringer tradition og fornyelse sammen i et levende event. Landbrug, friluftsliv og byliv favnes i ét fællesskab tæt på byen i naturlige omgivelser på dyrskuepladsen, hvor Det Fynske

Dyrskue har fundet sted siden 1961. Her skaber vi et samlingssted for dyrene, landbruget, udelivet og – ikke mindst – de omkring 50.000 besøgende.

Historien om dyrskuet er dog endnu ældre, og den kan du læse mere om her.

Det unikke miks mellem de mange dyr, den brede repræsentation af erhvervsudstillere og fødevarer gør, at Det Fynske Dyrskue er en tradition, som både favner landbruget, men i høj grad også hele familien. Vi vil fastholde traditionerne, men samtidig også byde innovative tiltag velkomne, så vi også omfavner udvikling og nye tendenser. 

På dyrskuet vil du møde autentiske oplevelser i en uformel atmosfære, hvor det er muligt at komme helt tæt på maskiner, dyr, fødevarer og alt hvad der hører udeliv til.  

ikon for det fynske dyrskue

Hvad gør det Fynske Dyrskue?

Vi bygger bro mellem landliv og byliv på en involverende måde med autentiske og nærværende oplevelser. Vi går op i, at alt, du oplever på dyrskuet, er autentisk. Du får lov at komme helt tæt på dyr, maskiner, fødevarer og selvfølgelig de mange udstillere. 

Kort sagt tilbyder vi et autentisk indblik i livet på landet og udelivsaktiviteter – som kan inspirere dig og din familie. 

Fra land til by

Det Fynske Dyrskue giver dig en unik følelse af at være helt tæt på livet på landet. Vi bringer nemlig landbruget, landbrugsmaskinerne, dyrene og alle oplevelserne ind til byen – og dig.

Når vi åbner for dyrskuepladsen, vil der være oplevelser for alle!

Dyr

Dyrene var startskuddet til det oprindelige dyrskue, og de er fortsat en vigtig del af dyrskuet. På Det Fynske Dyrskue kan du opleve alt fra landbrugsdyr til kæledyr, som udstilles af børn og voksne.

Fødevarer

Fødevarer blev første gang introduceret på dyrskuet i kvindernes madtelt. Det blev hurtigt en succes, og fødevarer har sidenhen kun fået mere plads på dyrskuet.

Innovation

Innovation står højt på dagsordenen, og det afspejler sig i aktiviteterne på dyrskuet. Du kan blandt andet blive klogere på de nye teknologiske landvindinger og opfindelser på landbrugsområdet.

Bæredygtighed

På dyrskuet arbejder vi intensivt med den grønne omstilling og med udviklingen af nye og mere bæredygtige løsninger for fremtidens fødevareproduktion.

Udeliv

Naturen er en forudsætning for alt, hvad der rimer på Det Fynske Dyrskue. Derfor hylder dyrskuet i år naturen med en ny udelivsmesse under åben himmel.

Dyrskuet - også for Børn

De yngste i familien er selvfølgelig mere end velkomne på Det Fynske Dyrskue.

Mulighederne er mange – du kan for eksempel sidde på en rigtig traktor, få en ridetur på en sød pony eller se en vaskeægte fåreklipning.

Alle tre dage er der også mulighed for at blive mini-farmer for en dag. Det kræver selvfølgelig, at du ved en ting eller to om landbrugsdyrene – vi hjælper selvfølgelig altid, hvor vi kan.

Ikon Det Fynske Dyrskue

Hvad kan du opleve?

Fødevarer

Test dine smagssanser med friske råvarer, lækre drikkevarer og meget mere.

Dyr

De mange udstillere står klar til at tage imod dig og vise dig deres mange dyr.

Faglig Fredag

Faglig fredag på Det Fynske Dyrskue er for alle, som ønsker at blive opdateret på, hvad der sker inden for landbrug, jordbrug, kvæg og meget mere.

Program 2023

Se hvilke aktiviteter der kommer de forskellige dage under Det Fynske Dyrskue

Dage
fredag
Hestering 1
Kl. 08.00 – 12.15
Bedømmelse af heste
fredag
Hestering 2
Kl. 08.00 – 11.30
Bedømmelse af heste
fredag
Store ring
Kl. 08.00 – 11.30
Bedømmelse af heste
fredag
Den Kreative Stald
Kl. 08.00 – 17.00
Byg et miniature dyrskue af genbrugsmaterialer
fredag
Den Kreative Stald
Kl. 08.00 – 17.00
Workshop - Udstil dit krea dyr
fredag
Børnedyrskuet
Kl. 08.30 – 10.00
Åben mønstringstræning.
fredag
Malkekvæg Ring
Kl. 09.30 – 12.00
Bedømmelse af malkekøer
fredag
Kødkvæg Ring
Kl. 09.30 – 09.45
Bedømmelse af Murray Grey
fredag
Scenen i parken
Kl. 09.30 – 11.00
Politik i børnehøjde
fredag
Kødkvæg Ring
Kl. 09.45 – 10.10
Bedømmelse af Simmental
Vælg kategori
Vælg kategori
Søg

Vi vil så gerne høre din mening

Vi håber, at I alle har fået en på opleveren og nu er klar til at dele jeres oplevelse med os – så vi kan gøre det endnu bedre næste år.

Del din mening med os og deltag samtidig i konkurrencen.