Udeliv

Udelivsmessen har fokus på alt fra outdoor — aktiviteter som hiking og fiskeri til hus og have – og så foregår den under åben himmel. Find inspiration til nye oplevelser i naturen på udelivsmessen.

Besøg udelivsmessen under åben himmel

Dyrskuet har rødder på landet og i landbruget – med andre ord er dyrskuet vokset ud af naturen. Men naturen er ikke bare fundamentet under det, der historisk er foregået på dyrskuepladsen, den tilbyder os også en bred vifte af oplevelser og aktiviteter, som vi i år for første gang inviterer med indenfor på dyrskuet. På udelivsmessen kan du besøge de mange udstillere, som står klar til at vise dig alt fra havemøbler til outdoor grej.

Bliv inspireret til oplevelser i naturen

Når vi inviterer indenfor på dyrskuets udelivsmesse, foregår det selvfølgelig under åben himmel. Her vil du kunne finde inspiration til haven, campinglivet, fritidsfiskeriet, vandreturene eller noget helt femte. Du kan også dele erfaringer, tips og oplevelser med andre, som elsker naturen og alt det, man kan bruge den til.

Søg

Vi vil så gerne høre din mening

Vi håber, at I alle har fået en på opleveren og nu er klar til at dele jeres oplevelse med os – så vi kan gøre det endnu bedre næste år.

Del din mening med os og deltag samtidig i konkurrencen.