fbpx

Nyhed: Dyrskuepladsen skal rumme gode oplevelser hele året

Besøg Dyrskuepladsen fra fredag den 26. marts 2021 – helt gratis og uden booking.

 

Vi åbner et af vores gamle huse på Dyrskuepladsen, som vi kalder Dyr’skuret. Huset er en gave til jer – fynske børnehaver og
dagplejemødre.

Alt omhandler: Dyrene på Dyrskuepladsen. Hele året rundt, da vi jo faktisk har mange andre dyr på pladsen end heste, køer og får. Vi har nemlig også mariehøns, regnorme og masser af andre dyr.

Og dem vil vi have mange flere af. Vi vil have flere insekter på Dyrskuepladsen. Derfor er der anlagt nye flotte områder på pladsen, hvor målet er klart: Mange nye insekter skal bo her.

Når man tiltrækker en masse forskellige dyr og insekter øger man nemlig biodiversiteten og er med til at opretholde den naturlige balance.

Huset er udstyret med en lås, samt dertilhørende nøgle, som vil være til at finde i en nøgleboks, på siden af huset. Det er også her, den skal lægges tilbage, når man er færdig med at bruge huset

 

Dyrskuret er gratis at benytte og en gave fra Fynske Banks Fond. Planter og bede er lavet med Odense Kommune. Det kommende online materiale er lavet med hjælp fra Den Faberske Fond.

Regler for brug af Dyrskuret

 

Alle børnehaver, dagplejemødre og andre institutioner med små børn må bruge det gamle hus på Dyrskuepladsen gratis. Huset er udstyret med en lås, som kræver en nøglebrik at komme ind i.

Huset er udstyret med borde, bænke og andre ting, som I må bruge.

I huset findes der også et bord, som skal bruges til puslebord.

Huset er udstyret med aktiviteter for børnene, så de kan gå på opdagelse på pladsen.

 

Da vi åbner dette hus op helt gratis, så forventer vi også, at alle passer godt på tingene og rydder op efter sig selv, så det er klar til de næste besøgende.

Det er ikke muligt at booke tid i huset. Alle er nemlig altid velkommen.