Frk. Følleslev

Slip kreativiteten løs med Frk. Følleslev  

Sammen med Frk. Følleslev kan du i år være med til at bygge Det Fynske Dyrskue i miniudgave eller bygge dit eget dyr, som du kan udstille i den kreative stald.   

Byg Det Fynske Dyrskue  

Miniudgaven af Det Fynske Dyrskue bliver et kreativt dyrskue med alt, hvad der hører sig til. Vi vil begive os ud i at bygge både dyrene, staldene, tribunerne, store ring og de store landbrugsmaskiner i miniudgave – og du må meget gerne kigge forbi og hjælpe os.  

Udstil dit eget dyr  

Alle børn på Det Fynske Dyrskue skal have muligheden for at kunne udstille deres eget dyr – også de hjemmelavede dyr. I den kreative stald har du mulighed for at udstille dit dyr, som du enten medbringer hjemmefra, laver af genbrugsmaterialer eller tegner og farvelægger på papir. Uanset hvad så vil du modtage et diplom som tak for, at du ville udstille dit dyr på Det Fynske Dyrskue.   

Frk. Følleslev stiller diverse genbrugsmaterialer til rådighed sammen med pensler og alverdens sjove, farverige dimsedutter, men har du f.eks. en tom toiletrulle eller en tom æggebakke, så må du endelig tage det med.  

Vi ses i den kreative stald til skønne projekter for alle aldre.   

Andre events og nyheder

Frokost i Laden

Vil du helt tæt på og bag om Schiøtz Prisen 2024? Så er ‘Frokost i laden’ lige noget for dig. 

Søndag den 9. juni kl. 11.30 åbner vi dørene til laden, hvor du blandt andet vil blive forkælet af Restaurant Nordatlanten, der byder på sin fortolkning af smørrebrød i en fusion mellem det nordatlantiske og det danske køkken. 

Dommerne ved Schiøtz Prisen vil løbende kigge forbi og fortælle om, hvordan det går med konkurrencen.  

Senere på eftermiddagen vil du helt eksklusivt få lov til at smage på retterne fra de kendte kokke, som selv kommer ind i laden og præsenterer deres retter.  

Læs mere om dommerne, kokkene og den intimkoncert, som du også vil kunne nyde i laden her.

Køb din billet til Frokost i Laden her.

Oplev veterantraktorerne

Traditionen tro kan du igen i år opleve de smukke gamle veterantraktorer kører rundt på dyrskuepladsen.  

I år kan du opleve dem på pladsen:

Fredag kl. 15.00 

Lørdag kl. 10.00 og kl. 15.00 

Søndag kl. 10.00 og kl. 15.00 

Langhalmsmaskinerne vil kører rundt på pladsen alle dage kl. 11.30, kl. 13.30 og kl. 16.30.  

Broholmeren og dalmatineren

Kom og oplev ’menneskets bedste ven’ helt tæt på 

I år åbner vi udvalgte stalde op for hunde raceforeninger, så I får muligheden for at høre mere om forskellige hunderacer.  

Udover, at du kan blive klogere på racerne, får du selvfølgelig også muligheden for at sige hej til de søde hunde.  

Både ’broholmerne’ og ’dalmatinerne’ er tilmeldte, og vi glæder os! 

Broholmeren 

Broholmeren er en vaskeægte familiehund, som ønsker at gøre sin ejer tilfreds. Den halser, når der er gæster ved døren, og den optræder selvsikker. Med sit blide sind skal den behandles med stor omtanke 🫶🏼 

Dalmatineren 

Ingen ved præcis, hvor dalmatineren stammer fra, men en ting er sikker, det er en gammel, sød og yderst charmerende race. Bag hjemmets fire vægge er dalmatineren en stille og venlig hund. Når den derimod kommer ud i naturen og bliver ’sluppet løs’, så bliver den både livlig og legesyg⚽️  

Søg

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du vide mere om, hvad der rører sig på Det Fynske Dyrskue – så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Det Fynske Dyrskue, giver du os samtykke til at sende dig nyheder, tilbud, invitationer til arrangementer m.m. Du kan i vores persondatapolitik læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.