Arne Alligator

Uforglemmelig oplevelse for alle børn
søndag den 9. juni kl. 11.00

Han er grøn, han er sjov og så er børnene helt vilde med hans sange.

Selveste Arne Alligator kommer på Det Fynske Dyrskue 2024. Søndag den 10. juni går det løs.

Den fredelige krokodille er et velkendt ansigt hos rigtig mange børnefamilie rundt omkring i landet. Du oplever ham ofte på en skærm, når du scroller igennem de danske hitmagere på youtube, men han laver også musikalsk underholdning i verdensklasse – og det kan du opleve på dyrskuet i år.

Så pak tasken og det gode humør og kom og vær med, når det går løs på scenen i parken på dyrskuepladsen.

Andre events og nyheder

Sebastian Klein

Standup comedy-show for børn og voksne 

Når Sebastian Klein gæster Det Fynske Dyrskue vil det igen i år være med dyr. Men i år vil I få mulighed for at opleve hans soloshow, som er noget af det tætteste, du kommer på et decideret comedy-standup show for børn og voksne. 

Du vil kunne opleve levende dyr, gøgl, dans og håbløse tryllenumre som sammen med Sebastian vil danne rammerne om en fabelagtig underholdning, hvor der er lagt op til de helt store og højlydte grin. Som han selv beskriver det, så må ”børn og voksne finde sig i at vride sig af grin undervejs.”

Kom og vær med på scenen i Parken på dyrskuepladsen søndag den 9. juni kl. 14.00. 

Erhvervsklub
Erhvervsklub skal samle landbruget og det fynske erhverv 

Det Fynske Dyrskues erhvervsklub har til opgave at samle erhvervslivet og virksomheder i landbrugssektoren. Formålet med erhvervsklubben er at give medlemmerne muligheden for at skabe nye relationer og netværk på tværs af brancher og erhverv.

Erhvervsklubben samles på Det Fynske Dyrskue – og flere gange i løbet af året. Der vil være en række netværksarrangementer, virksomhedsbesøg og andre begivenheder i løbet af året. Vil du vide mere om erhvervsklubben, er du velkommen til at kontakte os.

Popsi & Krelle

Kom og vær med når Popsi & Krelle indtager scenen i Parken på Det Fynske Dyrskue. 

”Det bedste vi ved, er at spille live.” – og det er lige præcis, hvad de skal til sommer på dyrskuet. Popsi & Krelle er især kendte for deres børnemusik, som i dag har mere end 400 millioner visninger på Youtube.

Popsi & Krelle gæster Det Fynske Dyrskue lørdag den 9. juni kl. 10.00.

Startskuddet på Popsi & Krelle lød i 2018 på Youtube, hvor de udgav deres første album ’Hjulene på bussen’. Sidenhen er det blevet til hele 12 album, hvoraf deres første album har modtaget dobbelt platin. Hver måned følger mere end 500.000 danske børnefamilier med på deres online-kanaler.

Søg

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du vide mere om, hvad der rører sig på Det Fynske Dyrskue – så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Det Fynske Dyrskue, giver du os samtykke til at sende dig nyheder, tilbud, invitationer til arrangementer m.m. Du kan i vores persondatapolitik læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.