Besøg minibonde- gården

Kom og oplev en vaskeægte bondegård i miniudgave.

Oplev livet på landet i Minibondegården​

Minibondegården blev første gang introduceret på dyrskuet i 2023, og den vakte stor begejstring fra de mange besøgende. Minibondegården bød nemlig inden for i en vaskeægte bondegård – bare i miniudgave.

På Minibondegården kan du blandt få lov til holde de små kyllinger, som ellers skal være placeret under varmelamper, så de kan holde varmen og inde på selve bondegården kan du få taget et skønt billede, som minde fra dit besøg.

minibondegård 3
minibondegård 2

Helt tæt på dyrene

Når du bevæger dig igennem bondegården, vil du blive mødt af søde kalve, som du kan komme helt tæt på. De har deres egen lille fold, hvor du kan komme helt tæt på og klappe kalvene.

Det er takket være Dalum Landbrugsskole, at du kan besøge en vaskeægte Minibondegård på Det Fynske Dyrskue. 

leverne vil også være til stede på bondegården, så du kan spørge dem ind til deres arbejde med landbruget og alt, hvad der hører sig til.

Minibondegården er åben alle dage under Det Fynske Dyrskue 2024.

Vigtig information til alle vuggestuer, børnehaver og skoler, der deltager i faglig fredag.

Adgangsbeviset giver dig gratis indgang til dyrskuet. 

Download og print adgangsbevis, gratis:

Her finder du adgangsbeviset for børnehaver, vuggestuer og dagplejere. 

Her finder du adgangsbeviset for skoler/efterskoler. 

Regler for deltagelse i Det Fynske Dyrskue:

  • Der skal afleveres ét adgangsbevis for hver institution, som deltager. I bedes selv kopiere dette adgangsbevis i det antal, I har behov for.
  • Dyrskueledelsen forventer, at de deltagende institutioner kun medtager personale i nødvendigt omfang. Det er vigtigt, at jeres personale tydeligt informerer børnene om måden, man opfører sig omkring levende dyr.
  • Skulle der være spørgsmål, kan Anita Christofferne kontaktes på mail: anch@detfynskedyrskue.dk
  • Du kan læse mere om fredag for børn i vedhæftede dokument for daginstitutioner og vedhæftede dokument for skoler/efterskoler.
Barn med grøntsager
Søg

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du vide mere om, hvad der rører sig på Det Fynske Dyrskue – så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Det Fynske Dyrskue, giver du os samtykke til at sende dig nyheder, tilbud, invitationer til arrangementer m.m. Du kan i vores persondatapolitik læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.