fbpx

Tegnekonkurrence for børn – tegn et insekt fra den danske natur

Vind spændende insektpræmier

 

Den Fynske Dyrskue og Odense Hovedbibliotek er gået sammen om en tegnekonkurrence for børn, hvor børnene skal konkurrere om at tegne de insekter de finder i den danske natur. Der gives præmier til den flotteste tegning inden for aldersgrupperne 2-3 år, 4-5 år, 6-7 år, 8-9 år, 10-11 år. Præmierne vil være insektbøger og andet insektsjov og vil være tilpasset aldersgrupperne. Tegningerne kan afleveres på Odense Hovedbibliotek – ved børnebiblioteket på 2. sal til og med uge 32. Der trækkes en vinder i hver aldersgruppe i slutningen af uge 33.

Hovedbiblioteket udstiller alle de fine tegninger i sommerferien.

 

Magiske Insekter!

Det Fynske Dyrskue og Odense Hovedbibliotek afholder magisk insektworkshop for børn i Den Magiske Markandiser butik i Vintapperstræde lørdag d. 17/7. Arrangementet bliver startskuddet for Det Fynske Dyrskues arrangementer i Munke Mose de efterfølgende næsten fire uger. Her kan børn og deres familier introduceres til insekter og deres magiske egenskaber, så er de helt selv til gå ud og fange insekter i Munke Mose, og studere dem tæt på.

 

Workshoppen bliver afholdt med to naturformidlere fra Vissenbjerg Terrarie. Det foregår den 17. juli fra kl. 10-17 i den magiske butik. Her vil der blive lavet insektworkshops for mindre hold gennem hele dagen, med fri indgang for interesserede børn og forældre. Alt er gratis.