fbpx
Efter fire uger med Insektjagt med vores naturvejleder i Munke Mose, så skal ugerne afsluttes med et godt foredrag. Der er lagt op til gratis familiehygge.
Munke Mose er blevet gennemsøgt for insekter over og under vand, og nu skal vi blive endnu klogere på dyrene. Tag med Anders Kofoed under havets fascinerende overflade og ind i skovens dyb, hvor han i sit foredrag vil føre dig på en rejse rundt i natur- og dyreriget. Entusiasmen for dyr og natur gennemsyrer hele hans levende fortællestil – og den når helt ud over scenekanten og vækker publikums interesse. Anders Kofoed har opnået ekspertstatus blandt andet som TV2’s foretrukne biolog – og han har i flere bøger formidlet sin enorme viden om alverdens dyr.
Vi følger naturligvis restriktioner, men det vil ikke være muligt at tilmelde sig – det er nemlig gratis for alle. Det kommer til at foregå i Munke Mose (til venstre ved Havhingsten), hvor alle er velkommen til en hyggelig formiddag. I skal selv medbringe tæpper. Til gengæld, så har vi styr på alt andet og bestilt godt vejr 😊
Der vil være en overdækket scene og god lyd, så vi kan underholde en stor gruppe børn og forældre. Arrangementet vil dog foregå under åben himmel. Så ta’ gerne tøj på til det.
Arrangementet er støttet af Odense Kommunes Oplev Odense pulje.