Schiøtz Prisen indtager Det Fynske Dyrskue

Til sommer vil den fynske kokkekonkurrence, Schiøtz Prisen, for første gang blive afholdt på dyrskuet – og denne gang bliver det på ingen måder, som det plejer. Maden skal tilberedes i naturen over bål på bedste energivenlig vis.

Schiøtz Prisen er en ambitiøs kokkekonkurrence og en hyldest til det fynske spisekammer. Professionelle kokke fra øverste hylde skal fortolke de fynske fødevarer og lade øl indgå i retterne. Når retterne er vurderet, og vinderkokken fundet, vil besøgende få lov til at smage på retterne.

Læs mere om kokkekonkurrencen her.

Andre nyheder

Erhvervsklub
Ny erhvervsklub skal samle landbruget og det fynske erhverv 

Den nyoprettede erhvervsklub har til opgave at samle erhvervslivet og virksomheder i landbrugssektoren. Formålet med erhvervsklubben er at give medlemmerne muligheden for at skabe nye relationer og netværk på tværs af brancher og erhverv.

Erhvervsklubben samles på Det Fynske Dyrskue – og flere gange i løbet af året. Der vil være en række netværksarrangementer, virksomhedsbesøg og andre begivenheder i løbet af året. Vil du vide mere om erhvervsklubben, er du velkommen til at kontakte os.

Mad på bål
Udelivsmesse under åben himmel

Som gæst på vil du i år for første gang nogensinde kunne opleve en udelivsmesse på dyrskuet. Vi udvider paletten, og trækker naturen ind på dyrskuet og de mange aktiviteter og oplevelser, som naturen kan tilbyde.

Dyrskuet har altid haft fokus på landbrugets dyr, fødevarer og maskiner – men landbruget foregår i naturen, og nu får du mulighed for at blive inspireret til at hav af nye aktiviteter og oplevelser i naturen. Udelivsmessen præsenterer nye trends indenfor udendørsaktiviteter som hiking, camping, fiskeri, outdoor-liftstyle, udekøkkener og meget mere.

Få en på opleveren, og lad dig inspirere til årets udelivsmessen!

Maskinudstiller
Landbrugsmaskinerne får ny scene på årets dyrskue

Landbrugsmaskinerne får i år en helt ny scene på dyrskuepladsen, nemlig den nye maskinring. Maskinringen vil udelukkende være til fremvisning af landbrugsmaskiner som traktorer, mejetærskere og meget mere.

Du kan som besøgende komme helt tæt på de store maskiner, trække gode erfaringer ud fra maskinudstillerne, og er du landmænd, kan du blive inspireret og opdateret på ny teknologi og nye tendenser indenfor landbrugsmaskiner.

Søg

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du vide mere om, hvad der rører sig på Det Fynske Dyrskue – så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Det Fynske Dyrskue, giver du os samtykke til at sende dig nyheder, tilbud, invitationer til arrangementer m.m. Du kan i vores persondatapolitik læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.