Fødevarer

Friskt og lækkert

Det er overskriften, når du som gæst på dyrskuet bydes på velsmagende retter i de mange street food-boder. Du kan også lægge vejen forbi fødevaremarkedet, hvor du vil finde lækre smagsprøver og produkter, som kan købes med hjem.

Fødevaremarked
og Street Food

Læg vejen forbi fødevaremarkedet, hvor du får rig mulighed for at stifte bekendtskab med nye og velkendte smagsoplevelser. Boderne vil byde på et hav af smagsprøver til de nysgerrige, og er der noget, der smager ekstra godt, har du også mulighed for at købe det med hjem. 

Melder sulten sig under dit besøg på Det Fynske Dyrskue, kan du også nyde en frokost fra vores mange forskellige Street Food-boder rundt omkring på pladsen. Udvalget er stort, så der er noget for enhver smag. Find evt. en solbeskinnet plet i det nye parkområde, hvor du kan nyde maden. Her vil du også kunne opleve spændende oplæg og underholdning fra scenen i parkområdet. 

Bæredygtige og lokale fødevarer

Dyrskuets fornyede fokus på bæredygtighed og på en grønnere fremtid rimer i det hele taget godt på missionen om at præsentere dyrskuets besøgende for nogle af de mange fødevarer af høj kvalitet, som produceres hjemme i den store fynske køkkenhave.

Fødevarer, som er produceret lokalt, er en del af svaret i en fremtid, hvor det, vi spiser og drikker, gerne skal efterlade et mindre klimaaftryk end tidligere.

Prestigefyldt kokkekonkurrence gæster dyrskuet

Schiøtz Prisen – prestigefyldt kokkekonkurrence – er bare en af de oplevelser, som dyrskuet i år tilbyder publikum med henblik på at hylde de lokale råvarer. Her dyster professionelle kokke i at tilberede lækre retter af lokale grøntsager, kød og øl – og mon ikke, der falder en smagsprøve eller to af til publikum, når konkurrencen for første gang nogensinde indtager Det Fynske Dyrskue søndag den 11. juni 2023.

Hvilken dag skal du på Det Fynske Dyrskue?
– Den 9., 10. eller 11. juni 2023?

Søg

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du vide mere om, hvad der rører sig på Det Fynske Dyrskue – så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Det Fynske Dyrskue, giver du os samtykke til at sende dig nyheder, tilbud, invitationer til arrangementer m.m. Du kan i vores persondatapolitik læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.