Det er efterhånden en stor frustration, at regeringen endnu ikke har meldt noget ud i forhold til afholdelsen af Det Fynske Dyrskue den 11.-13. juni. Det betyder, at vi endnu ikke ved, om vi er købt eller solgt. Vi venter fortsat på, hvad der skal ske til sommer.

Vi ved også godt, at den her situation ikke er holdbar for alle vores udstillere, leverandører og samarbejdspartnere. Der skal bestilles varer, planlægges markedsføring for erhvervsudstillerne og dyrene skal have taget prøver forud for dyrskuet – det er blot for at nævne nogle af de ting, som skal gøres. Vi ville ønske, at vi kunne give jer et helt klart svar. Det har I fortjent. Derfor er det også nødvendigt, at regeringen kommer på banen nu med en udmelding. For vi ved godt, at tiden er ved at løbe fra os alle.

I sidste uge kom regeringens nedsatte ekspertgruppe med deres anbefalinger i forhold til afholdelse af store arrangementer til sommer. Fra Det Fynske Dyrskues perspektiv var ekspertgruppens vurdering ikke den udmelding, vi havde håbet på.

Hvis politikkerne følger ekspertgruppens anbefalinger, betyder det i praksis, at det bliver umuligt at afholde store arrangementer i begyndelsen af sommeren, men på nuværende tidspunkt kan vi – fortsat – kun afvente politikernes beslutning.

Vi vil naturligvis løbende holde jer informeret.