Mens vi holder vejret sammen med resten af landet og verden i øjeblikket på grund af coronasituationen, arbejder vi videre med planlægningen af sommerens skue i håbet om og troen på, at det bliver muligt at holde tre gode dyrskuedage i det fynske fra 12.-14.juni. Og vi oplever stor opbakning. Således er de sidste stande til fødevaremarkedet netop blevet solgt – og det glæder naturligvis vores dyrskuechef Sara Windell Ekknud:

”På trods af situationen sker der også mange gode ting i disse dage. Vi har netop solgt de sidste stande til fødevaremarkedet, så der nu er udsolgt med 24 stande med alt fra grøntsager og slagtervarer til gourmetolie. I år har vi valgt at gøre standene mindre og dermed billigere, for at give flere mulighed for at deltage i vores fødevaremarked. Det har heldigvis givet pote,” fortæller Sara Windell Ekknud og tilføjer, at Det Fynske Dyrskue naturligvis følger myndighedernes anvisninger og melder ud, hvis situationen ændrer sig, så den får indflydelse på dyrskuet.

Listen over de deltagende udstillere kan I se her, og vi glæder os til at byde velkommen til Fyns Største Gårdbutik, hvor I  kan møde lokale fødevareproducenter, smage og købe deres lækre råvarer og i øvrigt købe fine værtindegaver og lære hvordan hverdagens mad kan blive endnu mere lækker med olier og krydderier. Læs mere om fødevaremarkedet her.