Det Fynske Dyrskue har forstærket organisationen med ansættelsen af Anita Christoffersen som ny dyrskuechef. Hun kommer med ledererfaring fra både fødevare- og eventbranchen og kommer til at arbejde sammen med Louise Monrad, som tiltræder en fast stilling som projektkoordinator. Det nye, stærke team glæder formanden for Det Fynske Dyrskue.

Det Fynske Dyrskues nye chef er Anita Christoffersen, som senest kommer fra en konsulentrolle hos Rosendahl Design Group, hvor hun stod i spidsen for udvikling af et stort globalt digitalt projekt. Derudover har Anita Christoffersen flere års ledererfaring inden for både fødevare- og eventbranchen.

–  Som dyrskuechef kommer arbejdet og min erfaring til at gå op i en højere enhed. Jeg har megen erfaring med udvikling, planlægning og eksekvering af arrangementer og fra fødevarebranchen. Det fokus, der har været på fødevarer på dyrskuet i år, bliver kun større. Det er skønt at komme tilbage til Fyn og rødderne, og at Fyn nu igen skal være i centrum i mit arbejde, fortæller Anita Christoffersen.

Et stærkt team

Inden årets dyrskue blev Louise Monrad ansat som dyrskuekoordinator for Det Fynske Dyrskue 2022 i en tidsbegrænset stilling. Nu fortsætter Louise Monrad som fastansat projektkoordinator i teamet sammen med Anita Christoffersen.

– Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Anita og det store hold bag dyrskuet. Fordelen for mig i år er, at jeg var med til at afvikle dyrskuet sidste år. Det afledte mange erfaringer, som jeg vil trække på, når vi arbejder henimod dyrskuet 2023, siger Louise Monrad

Et moderne dyrskue

Årets fynske dyrskue var det første siden 2019, og med sit 140-års jubilæum var det et mere moderne dyrskue, som de besøgende oplevede på Dyrskuepladsen. Og Anita Christoffersen vil også fremover gøre dyrskuet mere moderne.- Gæsterne, der kommer på dyrskuet nu, er anderledes end dem, der kom for 140 år siden. Men det moderne vil også være at trække dyrskuet tilbage til rødderne, og virkelig bringe land og by sammen, som var hensigten dengang. Vi skal lære de besøgende om udviklingen, og hvordan landbruget var i gamle dage. I år var det for eksempel muligt for børn at male deres eget mel – det kunne være sjovt, hvis de også kunne bage med det næste år. Gæsterne skal involveres endnu mere, og så skal vi have større fokus på de fynske og syddanske råvarer og fødevarer. De voksne kan lære mere om jord-til-bord, og at vi på Fyn har nogle af verdens bedste fødevarer, fortæller Anita Christoffersen.

Selvom der næsten er et helt år til næste dyrskue, så glæder den nye dyrskuechef sig til at komme i gang med arbejdet hen mod et af de største events på fynsk grund.

Det Fynske Dyrskue 2023 løber af stablen 9. – 11. juni på Dyrskuepladsen midt i Odense.