Årets tilmelding til erhvervsudstillingen er startet i dag den 7. oktober 2019.
Med erhvervsudstillingen følger der også flere nye tiltag, som vil give både udstillere og gæster nye muligheder.

På maskinudstillingen er der fokus på både landbrugs- og havemaskiner. Flere udstillere har allerede tilmeldt sig til 2020. Blandt andet Centrovice som leverer rådgivning til landbruget og Scantruck A/S, der er Danmarks største udbyder af entreprenørmateriel og teleskoplæssere.

Med kombinationen af Det Fynske Dyrskues viden om landbrug, maskiner, dyrkning og Fyns markante position inden for robotindustrien er maskinudstillingens fokus på digitalisering og teknologi også en unik mulighed for at øge fagligheden, så der både er fagligt indhold til erhvervslivet og aktiviteter til børn og voksne.

Sara Ekknud Windell har kun været på posten som dyrskuechef i 3 uger og en håndfuld dage, men hun har allerede taget flere nye beslutninger, som skal være med til at tilgodese både erhvervsliv og publikum. Der er et behov for at øge det faglige indhold til det professionelle erhvervsliv. Derfor er det også på baggrund af tidligere udstilleres ønsker, at Maskinringen nu lanceres.

– Vi ønsker at skabe den samme platform for erhvervsudstillerne, som både kvæg og heste har. Derfor er det helt væsentligt at vi, gennem nye samarbejder, skaber en Maskinring, hvor erhvervsudstillerne både kan blive beriget med præsentationer og selv bidrage med indhold, siger Sara Ekknud Windell.

HESTEMEKKA

Til venstre for Hovedindgang Øst udvides området for heste. Hesteudstillingen er et virkelig populært område, og derfor ønsker vi også at præsentere mere, som hestepiger og andre hesteinteresserede kan gå på opdagelse i.

– Hesteudstillingen har alle år været ligeså udsolgt som en D.A.D koncert. Derfor udvider vi området for hestene, så der er flere muligheder for at købe hesteudstyr og foder, siger Sara Ekknud Windell.

NYE ÅBNINGSTIDER

Fødevaremarkedet på dyrskuet i 2019 var en stor succes. Derfor udvider Det Fynske Dyrskue også her mulighederne yderligere.

– Vi vil fredag og lørdag holde åbent til kl. 20.00, så gæster og udstillere kan være på pladsen i længere tid og nyde et godt måltid mad, drikke en øl og hygge sig, siger Sara Ekknud Windell.

De nye åbningstider betyder ikke, at udstillerne på erhvervsudstillingen skal holde åbent i længere tid.  Åbningstiderne er på nuværende tidspunkt udelukkende et tiltag, der er gældende for fødevaremarkedet og en mulighed for gæsterne.

– Har man som udstiller på erhvervsudstillingen lyst til at holde åbent indtil kl. 20.00, så ser vi naturligvis meget gerne det, afslutter hun.

Tilmeldingen til fødevaremarkedet åbner den 2. december 2019.