Den nye ledelse af Det Fynske Dyrskue holder fast i traditionerne, men varsler også en række nye tiltag på pladsen. Salget af stande er allerede godt i gang.

Rammerne for årets dyrskue er ved at blive lagt. Det vil ske i de traditionelle former, men alligevel med omrokeringer og flere andre nye tiltag på dyrskuepladsen, når det går løs den 14. til 16. juni i Odense.

Vi vil naturligvis fastholde de vigtige elementer i dyrskuet – nemlig at landbruget og deres leverandører mødes, land og by mødes, og at publikum får en god oplevelse på pladsen med både maskiner, dyr, fødevarer og et omfattende underholdningsprogram.

Samtidig lægger vi os i selen for at modernisere skuet og gøre det tilsvarende i forhold til fødevarer, bæredygtighed, grøn energi og forventningerne til en publikumsvenlig event, understreger den nye chef for Det Fynske Dyrskue, Alex Nielsen.

Læs hele artiklen fra LandbrugFyn her …

Foto: LandbrugFyn