Madværksted på hjul kommer til Det Fynske Dyrskue

Det skal være nemmere at tage de gode oplevelser fra fødevaremarkedet på Det Fynske Dyrskue med hjem i eget køkken. Det er idéen bag ’det rullende madværksted’, hvor publikum på Det Fynske Dyrskue fra den 14.-16. juni kan arbejde kreativt med lokale råvarer.

Når Det Fynske Dyrskue åbner dørene, så præsenterer vi både friske råvarer, og publikum vil kunne få fingrene helt ned i de lokale råvarer på ’det rullende madværksted’.
’Det rullende madværksted’ er et mobilt kursuskøkken, som skal sørge for, at gæsterne på Det Fynske Dyrskue får konkret inspiration til brugen af råvarer og bedre madkompetencer med hjem. Det sker gennem gratis madworkshops på fødevaremarkedet under den 750 m2 store Skyliner.

Fri leg på Det Fynske Dyrskue

Det rullende madværksted er et fuldt udstyret kursuskøkken på hjul med plads til 30 workshopdeltagere ad gangen. Her kan publikum komme på madworkshop og lade madfantasien få frit løb blandt gode råvarer.
De forskellige workshops skal nemlig afholdes helt uden opskrifter, så det er op til gæsterne selv at være opfindsomme og udvikle nye retter ud fra et stort udvalg af lokale råvarer. Der er altså vide rammer for at eksperimentere og afprøve nye råvarer, som man ikke får afprøvet derhjemme.

Den grønne dagsorden skal også tænkes ind i hverdagen

’Det rullende madværksted’ matcher Det Fynske Dyrskues ambition om at blive grønnere og mere bæredygtigt.

Med fødevaremarkedet som det store flagskib på Det Fynske Dyrskue ønsker vi at fokusere på alle de sanselige parametre, hvor publikum skal have mulighed for både at se, røre og dufte.

Gigantisk Skyliner rejser sig 12 meter op i luften

I dagene op til den 14. juni vil man kunne se den 750 m2 store Skyliner rejse sig. Det er her, at fødevaremarkedet ligger, hvor publikum blandt meget andet vil kunne deltage i workshops på ’det rullende madværksted’ og få inspiration til hvordan årstidens råvarer bruges.

Ønsker man at afholde en workshop i madværkstedet på Det Fynske Dyrskue, så kan det både bookes på forhånd til sommerens personalearrangementer og vil i alle dagene være åbent for publikum.

Alle er velkomne – og der er noget for store og små.