fbpx
DYRSKUETS ÅBNINGSTIDER

Det Fynske Dyrskue afholdes den 12.-14. juni 2020.

Adressen er Broløkkevej 2, 5250 Odense.

Fredag den 11. juni 2021 kl. 08.00 – 20.00
Lørdag den 12. juni 2021 kl. 09.00 – 18.00
Søndag den 13. juni 2021 kl. 09.00 – 16.00

 

Fødevaremarkedet og alle madudbydere skal have åbent til slut.

 

Fødevaremarkedet kan indtages fra onsdag den 9. juni kl. 08.00. Når I ankommer på pladsen første gang, bedes I rette henvendelse på Sekretariatet, så I kan få udleveret jeres materiale.

 

DET FYNSKE DYRSKUES OMRÅDER
  • Fødevaremarked
  • Maskinudstilling
  • Handelsgaden
  • Livsstil & Håndværk
  • Uddannelse
  • Rådgivning og Sundhed
  • Fritid og Hesteudstyr
BESTILLING AF STANDE & TILMELDING

Standen bestilles via www.detfynskedyrskue.dk – det er også her, at I kan lave tilvalg af flagstænger, strøm og andet, som I har brug for på jeres stand. Bemærk venligst, at tilmeldingen først er gyldig, når standen er betalt. Alle udstillere vil modtage en faktura i foråret 2021.

Udstillere kan leje de ledige stande efter først til mølle. De varegrupper, som ønskes udstillet, skal anføres ved tilmelding. Lejede stande må ikke fremlejes, udlånes eller ombyttes uden forudgående aftale med Det Fynske Dyrskue.

STRØM

Det Fynske Dyrskues elinstallatør opstiller grundinstallation i form af byggetavler. Det er udstillers eget ansvar at udføre tilslutning til tavlen, ligesom det er udstillers ansvar, at gældende regler overholdes og at egne installationer er lovlige. El-tavlerne placeres, så der kan påregnes en max. afstand på 25 meter til standen – husk forlængerledning.

VAND

Vand til standene kan i visse tilfælde etableres.

PARKERING

Alle stande får fremsendt min. 2 stk. parkeringstilladelser.

Kørsel med bil på dyrskuepladsen samt kørsel til og fra standene er forbudt i dyrskuets åbningstid. I kan læse om særlige tilladelser til dette i vores ”Vilkår og Betingelser”.

SALG AF MAD & DRIKKE

Salg af tilberedt mad og drikke kræver en særskilt tilladelse fra Det Fynske Dyrskue. Overtrædelse vil medføre øjeblikkelig bortvisning.

Salgsprodukterne må gerne være en let tilberedt ret, der indeholder det udstillede produkt. Udstillere har tilladelse til at sælge mad på deres stand, hvis dette er angivet ved køb af stand.

Alt salg af drikkevarer skal ske via indkøb gennem Det Fynske Dyrskue på alle stande.

TELTE

Det er ikke muligt at bestille et telt til sin stand gennem Det Fynske Dyrskue i 2021. Vi har til gengæld et godt samarbejde med Midtfyns Teltudlejning.

Kontakt Midtfyns Teltudlejning på tlf. 6262 5522 eller via www.mftu.dk

GÆSTEKORT

Det er selvfølgelig også muligt på forhånd at udsende gæstekort til forretningsforbindelser eller lignende. Vi er gået tilbage til vores system fra tidligere år, så det igen er muligt at få udleveret fysiske billetter til betaling efterfølgende.

Udstillere, der ønsker at udsende gæstekort til forretningsforbindelser eller lignende, kan bestille disse samtidig med tilmelding.
Gæstekort skal udfyldes med firmaets navn, adresse og standnummer inden de videregives.

Der faktureres kr. 65,00 ex. moms pr. gæstekort, som bliver anvendt. Faktura for de benyttede gæstekort vil blive fremsendt efter dyrskuet.

Der kan til enhver tid bestilles yderligere gæstekort i sekretariatet.

FROKOSTBILLETTER TIL UDSTILLERE

Det er muligt at købe frokostbilletter til udstillere. Denne billet giver mulighed for frokost til alle dagene fra den 11.-13. juni 2021.

Vi vil i løbet af foråret 2021 sende mere information ud om dette tilbud.

VAGT

Der er vagt på pladsen om natten fra onsdag den 9. juni 2021 til mandag morgen kl. 7.00 den 14. juni 2021.

DISPENSATION

Evt. dispensation fra ovennævnte bestemmelser kan kun ske efter forudgående aftale med Det Fynske Dyrskue.
Kontaktperson: Sara Ekknud Windell tlf. 4032 0069