fbpx
DANMARKS STØRSTE GÅRDBUTIK ÅBNER

Fødevaremarkedet på Det Fynske Dyrskues er en legeplads af lækre råvarer, hvor du finder velsmagende street food, gastronomiske madoplevelser, masser af lækre grønsager og fynske specialiteter. Vi rejser tre store telte, som vil være fulde af lækre råvarer, som er klar til at tage med hjem. Derfor tør vi godt skrive, at vi åbner Danmarks største gårdbutik i Odense den 12.-14. juni 2020.

På fødevaremarkedet har vi samlet udstillere, der præsenterer og sælger friskslagtet kød, fynske tomater, street food, mjød, alle former for lækre specialøl, æbler, olier, salt og grøntsager.

Fødevaremarkedet er centrum for Det Fynske Dyrskue, og derfor vil der her være masser af aktiviteter omkring jer. Børn vil kunne lege, voksne vil kunne deltage, og alle vil kunne sætte sig til en god frokost eller en kop kaffe.

PRAKTISKE INFORMATIONER TIL UDSTILLERE

Man kan ikke sige Det Fynske Dyrskue uden at sige fødevaremarkedet. Vi satser i 2020 endnu mere på at skabe et lækkert stort fødevaremarked. Vi har derfor gjort fødevaremarkedet til pladsens centrum, og her vil mange af vores aktiviteter have hjemme. Du får som udstiller en central placering med en eksponering til 55.000 besøgende, hvor du har mulighed for at skabe nye samarbejder, og ikke mindst formidle dine fødevarer ud til den almene forbruger.

Der er 24 overdækket stande med gulv – hver stand er 3×3 meter. De stande er placeret i tre store hvide telte, hvor I alle bor ved siden af hinanden. Derudover er der en række større stande ved siden af.

Det er let at udstille hos os. Her er gulv, vægge, telt og adgang til serviceområde – og der er altid et leben af fødevareinteresserede gæster. Det er naturligvis muligt at tilkøbe el til sin stand, hvis man har brug for det –  230 v til kr. 995,00 kr.

NYE ÅBNINGSTIDER

Vi har også valgt at gøre åbningstiderne længere I 2020, så gæsterne også spise deres aftensmad på Det Fynske Dyrskue, samt nyde en ekstra øl. Så gæsterne er velkommen frem til kl. 20 fredag og lørdag aften. Søndag er som altid til kl. 16.

 

RESERVATION AF STAND

Vi åbner op for reservationer den 2. december 2019 – men I kan allerede nu skrive til se@fynsklandbrug.dk, hvis I vil vide mere.

 

Priser for stande med madsalg forhandles individuelt.