fbpx
FYNS STØRSTE GÅRDBUTIK ÅBNER – AFLYST I 2021

Fødevaremarkedet på Det Fynske Dyrskues er en legeplads af lækre råvarer, hvor du finder velsmagende street food, gastronomiske madoplevelser, masser af lækre grønsager og fynske specialiteter. Vi rejser tre store telte, som vil være fulde af lækre råvarer, som er klar til at tage med hjem. Derfor tør vi godt skrive, at vi åbner Fyns største gårdbutik i Odense den 11.-13. juni 2021.

På fødevaremarkedet har vi samlet udstillere, der præsenterer og sælger friskslagtet kød, fynske tomater, alle former for lækre specialøl, æbler, olier, salt og grøntsager.

Fødevaremarkedet er centrum for Det Fynske Dyrskue, og derfor vil der her være masser af aktiviteter omkring jer. Børn vil kunne lege, voksne vil kunne deltage, og alle vil kunne sætte sig til en god frokost eller en kop kaffe.

 

NYE ÅBNINGSTIDER

Vi har også valgt at udvide åbningstiderne i 2021, så gæsterne også kan spise deres aftensmad på Det Fynske Dyrskue samt nyde en ekstra øl. Derfor gæsterne er velkommen frem til kl. 20 fredag og lørdag.

 

PRAKTISKE INFORMATIONER TIL UDSTILLERE

Man kan ikke sige Det Fynske Dyrskue uden at sige fødevaremarkedet. Vi satser i 2021 endnu mere på at skabe et lækkert stort fødevaremarked. Vi har derfor gjort fødevaremarkedet til pladsens centrum – og her vil mange af vores aktiviteter have hjemme. Du får som udstiller en central placering med en eksponering til 55.000 besøgende, hvor du har mulighed for at skabe nye samarbejder og ikke mindst formidle dine fødevarer ud til den almene forbruger.

Der er 24 overdækkede stande med gulv – hver stand er 3×3 meter. Standene er placeret i tre store hvide telte, hvor I alle bor ved siden af hinanden. Derudover er der en række større stande ved siden af.

Det er let at udstille hos os. Her er gulv, vægge, telt og adgang til serviceområde – og der er altid et leben af fødevareinteresserede gæster. Det er naturligvis muligt at tilkøbe el til sin stand, hvis man har brug for det –  230 v til kr. 995,00 kr.