Lækre råvarer, street food og gastronomiske oplevelser

Fødevaremarkedet på Det Fynske Dyrskue er en kulinarisk legeplads af lækre råvarer, hvor du finder velsmagende street food, gastronomiske madoplevelser, food entrepeneurs, fynske fødevarer og eventyrlige events.

Det Fynske Dyrskue afholdes over tre dage

Fredag den 14. juni kl. 08.00 – 18.00
Lørdag den 15. juni kl. 09.00 – 18.00
Søndag den 16. juni kl. 09.00 – 16.00

På fødevaremarkedet har vi samlet udstillere, der præsenterer og sælger friskslagtet kød, fynske tomater, street food, mjød, alle former for lækre specialøl, æbler, olier, salt og grøntsager.

Se standpriser

Oversigtskort

Køb stand

375 m2 Skyliner overdækker fødevaremarkedet

Du får som udstiller en central placering med eksponering til 55.000 besøgende, hvor du har mulighed for at skabe nye samarbejder og ikke mindst formidle dine fødevarer ud til de besøgende. Skylineren er pladsens højeste punkt, som tiltrækker besøgende og skaber PR for fødevaremarkedet.

Den store Skyliner rejser sig op til 12 meter i luften og skaber en magisk stemning igennem de 3 sommerdage, hvor Det Fynske Dyrskue løber af stablen.

De 3×3 meter store stande er specialdesignet og opbygget af halmballer med et serveringsområde af plexiglas
De standardiserede stande sikrer en høj kvalitet i området, og gør det samtidig let for dig som udstiller at deltage.

Standpriser i SKYLINEREN

I den store SKYLINER har vi stande til kr. 5.995,00 for 3 dages udstilling. Er din virksomhed en mindre producent, kan standene med fordel deles af flere producenter. Dermed opnår du en meget favorabel pris, hvor serveringsdisk, telt og OSB bordplade med trykt firmanavn indgår i prisen.