fbpx

VELKOMMEN TIL DET FYNSKE DYRSKUE 2022

Det Fynske Dyrskue er en weekend, hvor landbruget præsenterer nogle af deres flotteste dyr – både de sjældne dyr og de traditionelle dyr som heste, køer, æsler, får, geder, kaniner og mange flere. Alle er de er trimmet og friseret og klar til at blive beundret og bedømt.

Det er en weekend med masser af oplevelser og friske fødevarer, hvor gårdbutikker og producenter på fødevaremarkedet står klar med smagsprøver og gode tilbud på alt fra honning, friskbrygget øl, sprøde grøntsager, kød, pølser, friskbagt brød, is og meget mere.

Vi har været afholdt siden 1882 – og siden 1961 på Dyrskuepladsen, så vi glæder os til endnu et år. Et jubilæumsår. Det markerer vi naturligvis.

Vi har allerede nu flere nyheder i ærmet, og dem glæder vi os meget til at vise jer. Vi åbner for salget af stande i starten af september. Vi vil løbende fortælle nyheder her på hjemmesiden, og på vores Facebook. Til foråret 2022 vil vi sende faktura, og vi åbner naturligvis op igen på Dyrskuepladsen til juni.

Vi ses til dyrskue.

 

 

 

HVORFOR SKAL I DELTAGE?

Alle virksomheder er velkommen på Det Fynske Dyrskue, hvor der er en helt uformel udendørs atmosfære. Vi har særligt mange erhvervsdrivende, virksomheder og organisationer med direkte relation til landbruget, men i høj grad også fra tilstødende erhverv, som ikke direkte har relation til landbruget, men som nyder den autentiske oplevelse.

Vi kan tilbyde:

  • Unik synlighed i utraditionelt, udendørs miljø med lange traditioner
  • Et uformelt og hyggeligt samvær med kunder og marked
  • En del af et fynsk fællesskab, hvor vi bygger bro mellem landliv, udendørsliv og byliv oplevelser
  • Få adgang til én af landets største publikumsmagneter med 50.000 potentielle kunder
  • Knyt tættere relationer til kolleger og netværk