fbpx

Kære alle,

Det er med stort vemod og stor ærgrelse, at jeg må fortælle, at årets Fynske Fyrskue desværre udskydes til 2021 på grund af den aktuelle situation vedrørende coronavirus.

Regeringen forlængede i går aftes forbuddet mod store forsamlinger til minimum udgangen af august, og det omfatter selvfølgelig også dyrskuet. Det er naturligvis en beslutning, vi bakker fuldt op om.

Vi havde set meget frem til at afholde sommerens dyrskue. Det Fynske Dyrskue er en af sommerens store kulturelle begivenheder på Fyn og i Odense, som folk i alle aldersgrupper altid ser frem til. Ikke mindst børnene og de unge.

Udskydelsen af dette års begivenhed er særlig ærgerligt, da vi netop havde opbygget et stærkt fundament med markant opbakning fra udstillere, frivillige og mange flere med interesse i dyrskuet. Den energi og den opbakning tager vi nu med os ind i arbejdet frem mod næste års dyrskue, som vi meget snart går i gang med forberedelserne til.

Det Fynske Dyrskue 2021 kommer til at finde sted den 11.-13. juni 2021. Jeg glæder mig allerede og håber på at se jer alle til den tid.

Herfra skal lyde en stor tak til vores egen organisation med Sara i spidsen, som virkelig har skabt nogle fantastiske rammer for dyrskuet. En særlig tak skal gå til alle de frivillige, der igen har knoklet og gjort en kæmpe indsats for at gøre dette års dyrskue til et af de bedste nogensinde.

Jeg vil også gerne takke udstillere og alle vores samarbejdspartnere for den kæmpestore opbakning, de har udvist dyrskuet. Herunder Odense Kommune, som vi har haft et rigtig godt samarbejde med. Vi går nu i dialog med kommunen om næste års dyrskue, så vi sammen får skabt et rigtig godt udgangspunkt for et fantastisk dyrskue i 2021.

Pas på jer selv, indtil vi ses igen. Det er i disse tider ekstra vigtigt, at vi står sammen og hjælper hinanden alt det, vi kan. Så skal vi nok komme igennem. Og jeg er i hvert fald personligt utrolig motiveret for at skabe det bedst mulige dyrskue til næste sommer.

 

Med venlig hilsen,

Torben Povlsen

Formand for bestyrelsen bagved Det Fynske Dyrskue