fbpx

Børnedyrskuet er for dig, der gerne vil vise dit kæledyr frem og prøve nye ting. Her får du en hyggelig lejrstemning sammen med mange andre børn, der også er vilde med dyr.

Udstillere på børnedyrskuet må ikke være fyldt 17 år den 17. juni 2022 og skal være fyldt 7 år den 16. juni 2022 (Kæphesteudstillere skal være 6 år den 16. juni 2022). Der kan kun udstilles et dyr pr. udstiller (undtagen dyr med unger) og kun en udstiller pr. dyr. Af hensyn til staldpladser forbeholder vi os ret til at begrænse antallet af udstillere. 

På børnedyrskuet har der tidligere været mønstring for ponyer og smådyr, Trail, Dressur, Spring og Kaninhop.

Dagene starter med morgenmad for dem, der har tilkøbt det, og om fredagen er der træning*, inden den officielle åbning af hele dyrskuet finder sted kl. 12.00. Lørdag aften er der hyggeaften, hvor der kan tilkøbes byg-selv-burger, og der tændes op for grillen.

* Træning: Alle deltagerne i bedømmelse og mønstringskonkurrencen for ponyer træner med dyrskuets instruktør.

TILMELDING FOR BØRNEDYRSKUE 2022: DET ER NU MULIGT AT TILMELDE SIG BØRNEDYRSKUET VIA SIDEN HER

 

Du kan læse mere om regler og tilmelding her.

 

KONKURRENCER VED SKUET I SKUET

Kun den, der er udstiller ved børnedyrskuet, kan deltage i konkurrencerne med sit dyr.

Beskrivelserne i vedhæftede herunder er vejledende. Vi vil tilpasse konkurrencerne efter de givende forhold, såsom vejret, antal deltagere og hensynet til børn/dyr.

Du kan læse mere om bedømmelser og konkurrencer ved børnedyrskuet her.

 

SKUET I SKUETS TELTPLADS

Der er mulighed for overnatning på børnedyrskuet, men kun i telt. Det vil sige, at udstillerne og evt. hjælpere m.m.. kan overnatte på Skuet i Skuets egen teltplads.

Du skal ikke tilmeldes på forhånd. Udskriv blot denne teltformular og tag den med på dyrskuepladsen. Har du den ikke med, har vi den også ude på pladsen.

Teltpladsen er åben fra torsdag 16. juni 2022 kl. 15:00. Vi tager ikke imod telte efter kl. 21:00 torsdag. De må vente til fredag. HUSK at ingen telte må sættes op uden godkendelse af campbossen.

På grund af pladsmangel forbeholder vi os ret til at afvise store telte. Overnatning på teltpladsen er ikke tilladt for voksne. Rygning og brug af åben ild på teltpladsen er strengt forbudt. Læs i øvrigt reglerne for teltpladsen her.

 

Projektleder børnedyrskuet:

Lars Toftdahl
Mail: lars@redranch.dk