fbpx

Kom, må vi se jeres dyr?

Vi skal lave Dyrskue-TV!

 

Dyrene skal til skue! Det kan corona ikke ødelægge.

Det Digitale Dyrskue er åbnet – hele familien har fra april kunne gå på opdagelse i det online univers med spil, videoer og lege. Allerede nu har mange været forbi vores online univers.

Corona har dog endnu en gang været skyld i, så vi kan ikke mødes fysisk på Dyrskuepladsen til en hyggelig weekend. Men de besøgende skal alligevel kunne få en oplevelse af dyrskue: Heste, kaniner, kvæg og alle de andre dyr skal vises frem.

Derfor vil Det Fynske Dyrskue i år lave Dyrskue-TV med jeres dyr.

Tiden er knap i år, og derfor vil der ikke være en online bedømmelse af dyrene. Det vil altså alene være for sjov i 2021, så vi fortsat kan vise hinanden og fynboerne, hvor flotte vores dyr er. I år vil vi meget gerne modtage små videoer med jeres dyr på – vi vil selvfølgelig se de dyr, som skulle have været på dyrskuet.

Videoerne med dyrene vil blive klippet sammen og udkomme den 11.-13. juni 2021, hvor der ellers skulle have været dyrskue. Alle videoklip kan bruges – de behøver ikke være opstillet pænt, som til et traditionelt dyrskue. Dyrene kan sagtens være filmet på marken, i stalden eller hvor det nu ellers passer hjemme hos jer.

Det hele vil være synligt på Det Fynske Dyrskues Facebook, hjemmeside + Det Digitale Dyrskue.

 

Krav til videoerne:

Optag gerne videoen i 16/9 format. (Det betyder bare, at du har din telefon til at ligge ned på siden, når du optager). Jeres dyr skal være flot synligt på billedet. Selvfølgelig vil vi gerne have, at malkekøer, kvier og tyre, heste m.v. skal ses stående/gående, så man får fornemmelse af størrelse, kropsform og evt. yver. Men det er ikke et krav.

Deadline: Onsdag den 9. juni 2021 skal vi have det.

Hvor: se@fynsklandbrug.dk

 

Kan du ikke optage video?

Vi vil selvfølgelig også gerne have et billede af jeres dyr, hvis I ikke vil optage en lille video.

 

Billedet skal tages liggende (altså jeres telefon skal tage billedet på langs) – og med jeres dyr flot synligt på billedet.

Vi vil meget gerne vide, hvad det er for en race, samt hvad dyrets navn er + jeres navn. Så vil vi bestræbe os på at skrive det ved dem alle.

Deadline: Senest onsdag den 9. juni til se@fynsklandbrug.dk

 

Disse billeder vil blive løbende vist i den weekend, hvor der skulle have været dyrskue.