fbpx

Børnedyrskuet er det store trækplaster, hvor børn i alderen 7-17 år kan deltage i konkurrencer med deres kanin, hund, pony, hamster, marsvin, kalv og kæphest. Vi vil opdatere regler, priser og andet vigtigt materiale i løbet af kort tid.

 

HVEM KAN DELTAGE

Udstillere på børnedyrskuet må ikke være fyldt 17 år den 12. juni 2020 og skal være fyldt 7 år den 14. juni 2020. Der kan kun udstilles et dyr pr. udstiller (undtagen dyr med unger) og kun en udstiller pr. dyr. Af hensyn til staldpladser forbeholder vi os ret til at begrænse antallet af udstillere.

Det er ikke muligt for ryttere, som har deltaget i et b-stævne (lands- og elitestævne) at deltage på børnedyrskuet med en pony (men de må selvfølgelig gerne komme med andre dyr).
En pony er et dyr af hesteracen der ikke overstiger 148 cm uden sko.

TILMELDING OG PRIS

Pony, æsler og muldyr: 275,00

Smådyr, kalve, får og geder: 175,00

Kæpheste: 150,00

Skal du have en ven- eller veninde med, skal han/hun købe almindelig billet til Det Fynske Dyrskue. Billetterne kan købes enten på nettet: www.detfynskedyrskue.dk eller ved indgangen.

Du kan kun tilmelde dig på nettet.

Tilmeldingen er bindende, og gebyret returneres ikke ved afbud. Sidste tilmeldingsfrist kommer hurtigst muligt.

Hvis du ønsker, at din pony skal stå ved siden af f.eks. din venindes pony, er det meget vigtigt, at både du og din veninde gør opmærksom på dette, når I tilmelder jer. Opgiv dine venners navne og deres ponyers navn i kommentarfeltet. Vi gøre hvad vi kan for at placere jeres ponyer ved siden af hinanden. Men vi kan ikke give nogen garanti.