fbpx

Børnedyrskuet – Online 2021

BØRN & KÆLEDYR

Børnedyrskuet er for dig, der gerne vil vise dit kæledyr frem og prøve nye ting. Her får du en hyggelig lejrstemning sammen med mange andre børn, der også er vilde med dyr.

 

Det Fynske Børnedyrskue har udviklet sig og sine koncepter igennem alle årene. Ofte har vi være dem der prøvede nye ting af, også før andre tænkte tanken.

I 2017 blev der kort før afholdelsen af skuet lukket for kaniner. En meget smitsom sygdom blandt vore små gnavere forhindrede dem i, at deltage på dyrskuerne rundt om i landet, og dermed var der lagt op tomme kaninbure på hele skuet i Odense. Men ikke på vores børnedyrskue. Udstillerne var på plads. Buret var pyntet med billeder og effekter fra kaninernes eget hjem. Med til bedømmelsen havde børnene videoklip på deres telefon og tablets. Så vi skrev historie med vores digitale bedømmelse af de søde små kaniner. Endnu engang var der børnene der gik forrest og tog mediet til sig.

2020 satte alle i en lignende situation, om end noget værre da ingen kom på dyreskuet. Igen tog vi de moderne medier til os og tilbød børnene et alternativ. Børnedyrskuet er altid et skue fuld af aktiviteter. Så den digitale online version måtte naturligvis genspejle dette. Derfor blev børnene udfordret med at lave en video af deres bedømmelse. Det vil sige at alle, med ponyer, små dyr og hele vejen til kæphestene viste deres opgave. En dommerkomite bedømte og vi havde en seance med præmieoverrækkelse på Dyrskuepladsen.

 

Børnedyrskuet har i marts 2020 fået en kærlig hånd – Derfor en stor tak til vores sponsorer:

En stor tak til Mand og Bil for deres store hjælp.

Også en stor tak til:

Vantinge Teknik A/S

Dansk VVS og Energi Aps v. Frank Søgaard

C.O. Murer og Entreprenør Aps

Kongeå Trailercenter A/S

Schelenborg Gods Aps

DLG Fyn

Bøsøre Entreprenør og Udlejning Aps

Højlund Mølle Aps

Porcus Aps

Østerskov Byg

Kondal Trailercenter

ØKF

Bygma

XL-Byg

Stark

Davidsen

PBN-fyn.dk

Ullerlund.dk

PIT Hegn

Buskolarsen.dk