fbpx
Børnedyrskuet – ONLINE 2021

Det traditionelle Børnedyrskue, som så mange kender og holder af fra Dyrskuepladsen er gået online i år. En sommer er klar med aktiviteter for børn og unge. På Børnedyrskuet – Online 2021 kan børn mellem 6 og 17 år deltage.

Man bestemmer selv, hvornår man sender ind til os, så længe man ikke overskrider fristen. På den måde kan alle være med, og så selvom man skal på ferie.

Vejledning til bedømmelsen findes her: Bedømmelser Online dyrskue 2021

Katalognummer findes her: Katalog – overblik

 

En stor tak til vores sponsorer, som har den store fortjeneste, at vi kan afholde Børnedyrskuet 2021 – Online:

   

 

 

Planen er:

27/6 Børnedyrskuet – Online 2021: Sidste frist for indlevering af videoer med bedømmelse af alle dyr (inkl. kæpheste).

Begivenheden er her: (4) Børnedyrskuet – Online 2021: Bedømmelse af alle dyr (inkl. kæpheste) | Facebook

18/7 Børnedyrskuet – Online 2021: Sidste frist for indlevering af Showmanship og horsemanship for ponyer, Kaninrace, hundedressur, og kæpheste dressur.

Begivenheden er her: (4) Børnedyrskuet – Online 2021:Showmanship & horsemanship for pony, kaninrace, hundedressur og kæphest | Facebook

8/8 Børnedyrskuet – Online 2021: Sidste frist for indlevering af trail pony, hunde trail og kaninhop.

Begivenheden er her: (4) Børnedyrskuet – Online 2021: Trail pony, hunde trail og kaninhop | Facebook

22/8 Børnedyrskuet – Online 2021: Sidste frist for indlevering af Showmanship og horsemanship for ponyer og kostume horsemanship for kæphestene (sidste konkurrence).

Begivenheden er her: (4) Børnedyrskuet – Online 2021:Showmanship + horsemanship for ponyer & kostume horsemanship for kæphest | Facebook

 

Hvordan gør man:

Man bestemmer selv, hvornår man sender ind til os, så længe man ikke overskrider fristen. På den måde kan alle være med, og så selvom man skal på ferie. Så man må altså meget gerne lægge sin video op tidligere i vores begivenhed.

Husk: Jeres video skal ind i den rigtige begivenhed – Vi har fire forskellige begivenheder, så vores dommere (og alle andre) nemmere kan holde styr på det forskellige.

Hver gang så er det blot at uploade din video, hvor du skriver til katalognummer, samt navn på dig selv og dit dyr.

Husk:
– Vandret optagelse
– At få det hele med. Ikke stop videoen før I er helt færdige med opgaven

 

En dommerkomite vil hver gang se alle videoerne igennem og lave en bedømmelse. I bedømmelsen tildeles der opmuntringspræmier, førstepræmie og ærespræmier til de absolut bedste.

I de andre klasser laves, der placeringer fra 1. plads og ned efter. Der er rosetter til de placerede i hver konkurrence.

Sommerens online Børnedyrskue slutter af med et flot Awardshow, hvor vi vil hylde alle deltagere. Mere om det senere.

 

Vil du også være med?

Har du ikke fået tilmeldt dig Børnedyrskuet – Online 2021, men vil også gerne være med. Så har vi altid plads til en ekstra. Så skal du blot kontakte: Lars Toftdahl – lars@redranch.dk, samt overføre 80 kr. til Dyrskuets Mobilepay: 20538.

Generelt ønsker vi, at der holdes en god og pæn tone i alle kommentarer. Alle upassende kommentarer vil blive slettet. Derudover vil alt indhold, der slås op på siden, blive set igennem og godkendt af en administrator, før du kan se dit indhold på siden. Og er du under 13 år, skal al aktivitet på Facebook i samvær med en forælder eller værge.

 

Slutteligt så er der en stor tak til vores sponsorer, som har gjort dette muligt. Uden dem, så havde vi ikke en sommer med masser af gode aktiviteter for børn.