fbpx

Vi har masser af oplevelser for hele familien – også når der ikke er Det Fynske Dyrskue. Vi vil nemlig gerne lave aktiviteter, som kan bruges resten af året.

 

Er du skolelærer eller pædagog? Så se her. 

 

Oplevelser på pladsen hele året:
  • Dyr’skuret – Alt omhandler: Dyrene på Dyrskuepladsen. Hele året rundt, da vi jo faktisk har mange andre dyr på pladsen end heste, køer og får. Vi har nemlig også mariehøns, regnorme og masser af andre dyr. Se mere her.
  • Gå på skattejagt, hvor der er placeret 12 poster med spørgsmål om dyrskuets og dyrene på hele pladsen.
  • Kan du løbe hurtigere end en gris? Der er kapløb på Dyrskuepladsen, hvor der er opsat en løbebane langs de røde stalde. Du skal løbe mod: Gris, hest, egern og mange flere.
  • Gå en GPS-gris

 

Det Digitale Dyrskue

Vi har skabt en platform for et digitalt dyrskue, hvor man kan gå på oplevelse i en masse indhold, der kan samle voksne og børn om gode  fælles oplevelser.

 

Lav jeres eget Dyrskue

Selvom corona endnu en gang sætter en stopper for Det Fynske Dyrskue, skal de fynske børn ikke afholdes fra at lære om naturen og dyrene. Derfor er Det Fynske Dyrskue sammen med den kreative Frøken Følleslev klar med en række gør-det selv videoer, der skal inspirere de yngste på Fyn til at være mere kreative.

Sammen skal vi lave: Grisen, fåret og koen.

Se det hele her:

Lav dit eget dyrskue: Grisen – YouTube

Lav dit eget dyrskue: Koen – YouTube

Lav dit eget dyrskue: Fåret – YouTube

Dyrskuets malebog:

Malebog

 

Youtube-kanal

Det Fynske Dyrskue har også sin egen kanal, hvor vi løbende laver nye videoer: Det Fynske Dyrskue – YouTube

Dyrskuets insekt bingo 

Insekt bingo