Fællesskab og fødevarer under Skylineren

I Skylineren finder du alle de lækreste fynske råvarer, der mikses med en god portion hygge og plads til leg med både mad og børn.

Det er her, hvor vi præsenterer lækre fynske fødevarer kombineret med en stemning af landbrug, hvor der både er siddeområder til de voksne og madværksteder til børnene.

Slå jer ned i et af vores mange siddeområder og nyd maden, mens børnene kan gå på opdagelse i ‘det rullende madværksted’ eller se alle maskinerne.

Køb din familiebillet til Det Fynske Dyrskue online til kr. 315,00 – Du sparer kr. 215,00.

Køb billet

375 m2 stor og op til 12 meter høj

Når du kommer ind på dyrskuepladsen, ser du den store Skyliner, som er hjertet af dyrskuepladsen.

Vi ses under Skylineren fra den 14.-16. juni 2019!

Rom-Import // Alfred Pedersen & Søn // LahrSten

 

Gin og rom er det nye sort. Drik det som en forfriskende velkomstdrink eller find inspiration til opskrifter og få lækre smagsprøver hos Rom-Import.
I Bellinge på Fyn handler det om tomater. For både humlebier og for mennesker. I dag er Katrine & Alfreds søn, Mads, ejer af Gartneriet Alfred Pedersen & Søn ApS.
Mjød er en velsmagende honningvin, der giver forfriskende velkomstdrinks og har helbredende egenskaber. Hør mere om mjøden hos LahrSten.

Gourmet Olie // Torvekøkkenet // Kirkeby & Thrane

 

 

Hos Torvekøkkenet v. Mette og Ingvar får du smilende service og fyldte madbrød med danske råvarer og hjemmelavede dressinger.
Gourmet Olie er en lokalt produceret rapsolie fra Gelsted på Vestfyn, hvor Peter Lerche-Simonsen fremstiller den af raps fra egne marker.
Hos Torvekøkkenet v. Mette og Ingvar får du smilende service og fyldte madbrød med danske råvarer og hjemmelavede dressinger.
Stolte håndværkstraditioner siden 1887. Kirkeby & Thrane har kendte produkter med en lang historie på hylderne. Få smagsprøver på røgede oste og brie.

JA juice // Fynske Biavlere // GreenPeas

 

Smag den lækre økologiske appelsinjuice hos JA juice, hvor du kan se produktionen af appelsinjuice, der er produceret af velsmagende appelsiner.
Fynske Biavlerforeninger er en interesseorganisation for biavlerne, der arbejder målrettet for at forbedre biavlens og biavlernes vilkår i Danmark.
GreenPeas vil være den ledende producent af friske ærter spist som snacks.