I Månedanserens Spisehus kan du under dyrskuet nyde en fynsk frokost fra cateringvirksomheden Spisetid, som er skabt og drevet af kokken Jakob Hirsch.

Spisetid er skabt med ønsket om at bringe og lave moderne og velsmagende mad til de fynske maver. Spisetid drives af det gode håndværk, årstidernes dynamiske sæsoner og konstant nytænkning.

”Vi laver sæsonbetonet mad med fokus på naturen og årstidens diversitet. I størst muligt omfang bruger vi lokale råvarer og sanker fra Fyns skønne natur. Vores etik er at bruge hele råvaren, oversete grøntsager og glemte udskæringer eller arter for at minimere overforbrug og madspild samt for at inspirere til råvarernes enorme diversitet og anvendelsesmuligheder.”

Læs mere

MÅNEDANSERENS SPISEHUS PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED SPISETID.COM

 

MENUKORT

For enden af handelsgaden finder du Månedanserens Spisehus, hvor maden krydres med gastronomisk nytænkning og godt håndværk.

FLÆSKESTEGSSANDWICH

Den absolut lækreste hjemmelavede surdejsbolle med alt det gode sommerhumør. Flæskestegssandwich m. sprøde svær, sommerkål, marinerede ribs & persille.

KOLDRØGET LAKS

Månedanseren slår med halen og lader laksen springe. Koldrøget laks m. spinatpuré, stikkelsbær, asparges, puffet boghvede, confiteret citron & karse.
Serveres med surdejsbrød.

SAFTIGE REVELSBEN

Oksen har haft det godt, så du kan roligt sætte tænderne i de grillede og saftige revelsben m. cremede kartofler, sennepskorn, agurk og krydderurter.

RABARBERMAZARIN

En lille sød fristelse med smag af sol og syndighed. Rabarbermazarin m. drænet yoghurt, gelé & syrlig kløver

Velbekomme!