fbpx
DET FYNSKE DYRSKUE ER DEN ÆGTE VARE

Her bringes tradition og fornyelse sammen i en levende event, hvor landbrug, landliv, friluftsliv, fritidsliv, favnes i et fællesskab tæt på byen i et uformelt miljø

Rammerne for Det Fynske Dyrskue er de samme – sådan har det været siden 1961, hvor Det Fynske Dyrskue fik hjemme på vores nuværende placering. Historien er dog endnu ældre, og den kan også læses her på hjemmesiden. Det Fynske Dyrskue er en folkefest og et samlingssted for dyrene, landbruget og ikke mindst gæsterne fra Fyn og omegn. Det unikke miks mellem de mange dyr, den brede repræsentation af erhvervsudstillere og fødevare gør, at Det Fynske Dyrskue er en tradition, som både favner landbruget, men i høj grad også hele familien. Vi vil fastholde traditionerne, men samtidig også udvikle os, så vi stadig er aktuelle.

Vi vil give autentiske oplevelser i en uformel atmosfære, samt er helt tæt på maskiner, dyr og fødevarer.

 

Køb billet her: Det Fynske Dyrskue 2022 | nembillet.dk

 

HVAD GØR DET FYNSKE DYRSKUE?

Vi bygger bro mellem landliv og byliv på en involverende og begejstret måde med autentiske og nærværende oplevelser. Og så bringer vi ægthedsbegrebet naturligt og troværdigt i spil i forhold til produkter og ydelser.