fbpx
ÅBNINGSTIDER

Vi glæder os til at åbne dørene for Det Fynske Dyrskue i 2022.

Fredag den 17. juni 2022 kl. 08.00-20.00

Lørdag den 18. juni 2022 kl. 09.00-20.00

Søndag den 19. juni 2022 kl. 09.00-16.00

 

ADRESSE

Adressen er Broløkkevej 2, 5250 Odense SV

KØB BILLET

Det er endnu ikke muligt til 2022.

BILLETINFORMATION
Dagsbillet

Denne billet giver adgang enten fredag, lørdag eller søndag, men kun én gang.

Voksen: 145 kr.

Barn (3-14 år): 80 kr.

Børn under tre år er gratis

 

Familiebillet 

Den billigste adgang til Det Fynske Dyrskue, hvis I kommer 2 voksne og 3 børn mellem 3-14 år. Familiebilletten giver adgang enten fredag, lørdag eller søndag. Du sparer 80 kr. mod køb af dagsbilletter.

Familiebillet – 2 voksne og 3 børn (3-14 år): 450 kr.

Børn under tre år er gratis

 

Partoutbillet

Denne billet giver adgang alle tre dage

Voksen: 290 kr.

Barn (3-14 år): 160 kr.

Børn under 3 år er gratis

 

Partout-familiebillet 

Den billigste adgang til Det Fynske Dyrskue, hvis I kommer 2 voksne og 3 børn mellem 3-14 år alle tre dage. Partout-familiebilletten giver adgang alle tre dage. Du sparer 160 kr. mod køb af partoutbilletter.

2 voksne og 3 børn (3-14 år): 900 kr.

Børn under tre år er gratis

BETALING

Alle billetter skal købes online i 2021 – grundt Covid-19 vil der ikke være et bemandet billetsalg.

I mange salgsstande kan du betale med MobilePay. Hold øje med skiltningen eller spørg dig frem.

Dankort kan bruges i indgangene ved de fleste salgssteder.

 

TOILETTER OG PUSLERUM

Der findes toiletter mange steder på pladsen – også handicaptoiletter. Midt på pladsen ved fødevaremarkedet findes desuden pusleplads til de mindste.

 

FOR BØRN
Børn, der ikke kan finde deres forældre, indleveres i Sekretariatet ved hovedindgangen, hvor de underholdes til de genforenes med forældrene.Vi har rigtig mange aktiviteter for børn. I programmet der offentliggøres løbende kan man læse meget mere om de særskilte børneaktiviteter.

 

SKAL HUNDEN MED?

Det Fynske Dyrskue anbefaler, at du lader din hund blive hjemme – for hundens skyld. Du kan tage din hund med  – men husk, at den skal være i snor og ikke til gene for andre.

 

SIKKERHED

I åbningstiden er der samaritter på Dyrskuepladsen. De findes tæt på Hovedindgangen. Samaritterne yder førstehjælp, når det er nødvendigt.  Ligeledes er der professionelle vagter til stede.

Færdsel på pladsen sker på eget ansvar.

Undgå ulykker – vær opmærksom. På Det Fynske Dyrskue kommer du helt tæt på dyrene. Det er skuets styrke, der sikrer dig de største oplevelser, men husk på at dyr er…dyr.

De kan blive bange og reagerer instinktivt ved at flygte eller forsvare sig med spark eller bid. Så hold afstand og rør kun ved dyr, der er rolige og som har set dig – og klap dem kun foran.

MAD OG DRIKKE

Hos os kan du smage på dansk landbrug. Vi rummer det hele fra fast food til slow food – og lægger vægt på at servere god mad til hele familien. Flere steder på pladsen sælges vand, saft, most, øl og kaffe. Derfor er der ingen grund til at tage madpakken med, men hvis I gør det alligevel, så er I naturligvis stadig velkommen.

 

FOR HANDICAPPEDE

Er du handicappet så medbring gerne en ledsager mod fremvisning af gyldigt handicapledsagerkort, såfremt du selv køber billet enten i døren eller på nettet.

Hvis du sidder i en kørestol, så kan det visse steder på Dyrskuepladsen godt være vanskeligt at komme frem med kørestol – særligt afhængigt af vejret.