fbpx

ÅBNINGSTIDER

Vi glæder os til at åbne dørene for Det Fynske Dyrskue 2022.

Fredag den 17. juni 2022 kl. 08.00-20.00
Lørdag den 18. juni 2022 kl. 09.00-20.00
Søndag den 19. juni 2022 kl. 09.00-16.00

 

ADRESSE

Adressen er Broløkkevej 2, 5250 Odense SV.

 

BILLETTER

KØB BILLET

Du kan nu købe billet til Det Fynske Dyrskue via siden her.

 

BILLETINFORMATION FOR KØB PÅ NETTET 

Se mere her: Køb billet – Det Fynske Dyrskue

 

REFUSION AF BILLETTER

Vi refunderer ingen billetter – når den først er købt, så er den købt.

 

BILLETINFORMATION PÅ DYRSKUEPLADSEN

Der kan købes billetter ved de to indgange fra den 17.-19. juni i åbningstiden. Der kan kun købes voksne- og barn-billetter.

Denne billet giver adgang enten fredag, lørdag eller søndag – men kun én gang.

Voksen: 165 kr.

Barn (3-14 år): 95 kr.

Børn under tre år er gratis

 

ANDRE EMNER

PARKERING

Der bliver masser af muligheder for at parkere i nærheden af Det Fynske Dyrskue. Den gode oplevelse starter nemlig allerede på vej i bilen – og derfor skal det være nemt at finde en parkeringsplads.

Se mere her: Parkering – Det Fynske Dyrskue.

 

BETALING

I mange salgsstande kan du betale med MobilePay. Hold øje med skiltningen eller spørg dig frem. Ved køb af billet kan du betale med kort, MobilePay samt kontanter.

 

TOILETTER OG PUSLERUM

Der findes toiletter mange steder på pladsen – også handicaptoiletter. Midt på pladsen ved fødevaremarkedet findes desuden pusleplads til de mindste.

 

FOR BØRN
Børn, der ikke kan finde deres forældre, indleveres i Sekretariatet ved hovedindgangen, hvor de underholdes, indtil de genforenes med forældrene. Vi har rigtig mange aktiviteter for børn. I programmet der offentliggøres løbende kan man læse meget mere om de særskilte børneaktiviteter.

 

SKAL HUNDEN MED?

Det Fynske Dyrskue anbefaler, at du lader din hund blive hjemme – for hundens skyld. Du kan tage din hund med, men husk, at den skal være i snor og ikke til gene for andre.

 

SIKKERHED

I åbningstiden er der samaritter på dyrskuepladsen. De findes tæt på Hovedindgangen. Samaritterne yder førstehjælp, når det er nødvendigt.  Ligeledes er der professionelle vagter til stede.

Færdsel på pladsen sker på eget ansvar.

Undgå ulykker ved at være opmærksom. På Det Fynske Dyrskue kommer du helt tæt på dyrene. Det er skuets styrke, der sikrer dig de største oplevelser – men husk på, at dyr er dyr.

De kan blive bange og reagere instinktivt ved at flygte eller forsvare sig med spark eller bid. Så hold afstand og rør kun ved dyr, der er rolige, og som har set dig – og klap dem kun foran.

 

MAD OG DRIKKE

Hos os kan du smage på dansk landbrug. Vi rummer det hele fra fast food til slow food – og lægger vægt på at servere god mad til hele familien. Flere steder på pladsen sælges vand, saft, most, øl og kaffe. Derfor er der ingen grund til at tage madpakken med, men hvis I gør det alligevel, så er I naturligvis stadig velkommen.

 

FOR HANDICAPPEDE

Er du handicappet så medbring gerne en ledsager mod fremvisning af gyldigt handicapledsagerkort, såfremt du selv køber billet enten i døren eller på nettet.

Hvis du sidder i en kørestol, så kan det visse steder på Dyrskuepladsen godt være vanskeligt at komme rundt med kørestol – særligt afhængigt af vejret.