fbpx

Tag dine nærmeste under armen og kom helt tæt på landbruget, når vi fylder Dyrskuepladsen med oplevelser for hele familien den 17.-19. juni 2022.

Oplev dyrene helt tæt på. Se heste, kvæg, får og geder konkurrere om de bedste bedømmelser. Se koen blive malket og fårene blive klippet og vær med til at synge dyrene op om formiddagen. De yngste kan få en ridetur eller blive minifarmer. Skal I hilse på alle dyr, tæller det ca. 750 forskellige heste, køer, grise, får med mere.

I kan også komme helt tæt på maskiner og teknologi, der er afgørende for landbrugets udvikling. I vores maskinpark kan I opleve Europas største og mest moderne maskiner, robotter og droner samt historiske veterantraktorer. Børnene kan komme op på en traktor og deltage i masser af andre sjove ting.

På Det Fynske Dyrskue er der oplevelser for enhver smag. Og til at fordøje de mange indtryk kan I nyde en god frokost eller en kop kaffe på vores halmballer. Som noget nyt i år kan I besøge lækre Street Food Kitchens, der byder på alt fra slow food, mad til den rejselystne og gedigent dansk madhåndværk.

Derudover bydes der på fynske smagsoplevelser fra lokale fødevareproducenter i det, vi kalder Fyns Største Gårdbutik. Her kan I smage, røre, se og spørge løs. Viden er nøgleordet og I får indblik i; hvad det er, vi spiser, hvor maden kommer fra, hvorfor det er en god idé at købe lokalt – og hvad det overhovedet har med klimaet at gøre. Og så er det naturligvis muligt at købe lækre råvarer med hjem.

Besøg Det Fynske Dyrskue og kom helt tæt på dyr, landbrugsmaskiner, hverdagens mad og bæredygtighed. Vi glæder os til at se jer!