fbpx
HVOR KOMMER MADEN FRA?

Glæd jer til en festlig og farverig oplevelse på Det Fynske Dyrskue, når vi fylder Dyrskuepladsen med oplevelser for hele familien den 12.-14. juni 2020.

I kan selvfølgelig møde en masse dyr – men I kan også lave mad eller snobrød sammen. Vi skal have bygget det flotteste dyr i Lego og sunget dyrene op hver formiddag. De yngste i familien kan naturligvis sidde på en rigtig traktor og få en ridetur på en sød pony. Der er også mulighed for at blive minifarmer, hvis I altså ved nok om dyrene og landbruget.

Naturligvis kan I også møde en masse dyr. Hvis I vil hilse på dem alle, så skal I klappe ca. 750 forskellige heste, køer, kaniner, høns og meget andet. Det tager en rum tid at komme omkring alle dyrene – så vi anbefaler at kombinere et besøg på dyrskuet med frokost i det fri.

DET FYNSKE FORRÅDSKAMMER

Der er noget for enhver smag! Landbrugsdyr i alle størrelser, en imponerende maskinpark, boder med alt til familien, fritiden, boligen og haven og de bedste råvarer fra det fynske forrådskammer. Det Fynske Dyrskue rummer nemlig også Fyns Største Gårdbutik, hvor I kan købe en masse lækre råvarer med hjem og selvfølgelig også nyde en god frokost eller måske blot en kop kaffe på vores halmballer.

Ta’ familien med til dyrskue og bliv klogere på hverdagens mad, dyrene og landbruget.

Vi glæder os til at se jer!

Køb billet