fbpx

Tag dine nærmeste under armen og kom helt tæt på landbruget, når vi fylder dyrskuepladsen med oplevelser for hele familien den 17.-19. juni 2022.

Oplev dyrene helt tæt på. Se heste, kvæg, får og geder konkurrere om de bedste bedømmelser. Se koen blive malket, se fårene blive klippet, og vær med til at synge dyrene op om formiddagen og meget mere.

I kan også komme helt tæt på maskiner og teknologi, der er afgørende for landbrugets udvikling. På dyrskuepladsen kan I glæde jer til at opleve Europas største og mest moderne maskiner og robotter, gå på opdagelse blandt historiske veterantraktorer og være med, når langhalmsmaskinen tændes op. Børnene har selvfølgelig også mulighed for at komme op i en af traktorerne, ligesom de kan deltage i et væld af andre sjove aktiviteter.

På Det Fynske Dyrskue er der oplevelser og aktiviteter for hele familien. Og til at fordøje de mange indtryk kan I nyde en god frokost eller en kop kaffe på vores halmballer. Som noget nyt i år kan I desuden besøge vores fødevaremarked, hvor der bydes på fynske smagsoplevelser fra lokale fødevareproducenter, og her har I også mulighed for at se og smage de mange lækre råvarer. Viden er nøgleordet, og I får indblik i; hvad det er, vi spiser, hvor maden kommer fra, hvorfor det er en god idé at købe lokalt, og hvad det overhovedet har med klimaet at gøre. Og så er det naturligvis muligt at købe lækre råvarer med hjem.

Besøg Det Fynske Dyrskue og kom helt tæt på dyr, landbrugsmaskiner, hverdagens fødevarer og bæredygtighed. Vi glæder os til at se jer!