fbpx
FYNS STØRSTE GÅRDBUTIK ÅBNER

Vi glæder os til at åbne dørene til Fyns Største Gårdbutik.

Når du træder ind på fødevaremarkedet, der er placeret i centrum af Det Fynske Dyrskue, vil du møde det store spisetelt, hvor du har mulighed for at spise den mad, som du kan købe i de omkringliggende “gårdbutikker”.

Omkring spiseteltet er der også placeret tre  telte, hvor der er “gårdbutikker”, du kan på opdagelse i. Her kan du få lækre smagsprøver, købe fine værtindegaver og få ny viden om nye muligheder, olier, krydderier og kreative kombinationer, der gør hverdagens mad endnu mere lækker.

For hele familien er der mulighed for at udfolde kreativiteten i madværkstedet, hvor du kan eksperimentere med fynske råvarer under kyndig vejledning af de kulinariske vejledere, der gennem hele weekenden står klar til at hjælpe og inspirere.

VIDEN ER NØGLEORDET

Viden er nøgleordet for dette års fødevaremarked, der går under navnet Fyns Største Gårdbutik.

Hvad er det, vi spiser? Hvorfor skal man vide, hvor maden kommer fra? Hvorfor er det en god idé at købe lokalt – og hvad har det overhovedet med klimaet at gøre?

Du har ikke kun mulighed for at stille spørgsmål – du har også mulighed for at se, røre og smage. De lokale fødevareproducenter kan svare på jeres spørgsmål og står klar til at hjælpe, så I både får gode madoplevelser og bliver klogere på hverdagens mad og de lokale fødevarer.

Vi ses fra den 12. – 14. juni 2020.

 

Køb billet