fbpx
KOM TÆT PÅ INNOVATIONEN I LANDBRUGET

Når Det Fynske Dyrskue åbner dørene den 11. – 13. juni 2021 bliver det med en udstilling, der også er fyldt med masser af landbrugsmaskiner – fra den nyeste innovation til fine retro-maskiner. Her er noget for alle børn og voksne, der er vilde med maskiner, biler og traktorer. Her kan man blive meget klogere på fremtidens og fortidens landbrugsmaskiner. Og er man have- og landbrugsinteresseret, så er der også alt hvad hjertet begærer af maskiner til have, park og mark.

Kom og oplev alverdens landbrugsmaskiner på Det Fynske Dyrskue. Vi udstiller alt fra Europas største og mest moderne maskiner til historiske veterantraktorer. Du kan også besøge boder med alt fra haveudstyr til hobbyting.

MASSER AF AKTIVITETER

Alle dage vil der være masser af konkurrencer og opvisninger, hvor du kan se maskinerne live. I maskinringen har vi i tæt samarbejde med LandbrugFyn etableret et område med faglige, kreative og sjove fremvisninger.

Derudover er der lege- og aktivitetsområder samt klatre-traktorer placeret på hele Dyrskuepladsen, så de mindste har mulighed for komme helt tæt på de store maskiner og udforske deres fysiske færdigheder.

Vi glæder os til at åbne dørene til maskin- og erhvervsudstillingen på Det Fynske Dyrskue.