fbpx
ALT TIL HAVE, PARK OG MARK

Fra den 12. – 14. juni 2020 åbner vi dørene til maskinudstillingen, hvor alle børn og voksne, der er vilde med maskiner, biler og traktorer, kan komme og gøre et godt køb og blive klogere på fremtidens landbrugsmaskiner.
Er du have- og landbrugsinteresseret finder du på maskinudstillingen alt til have, park og mark.

Du kan opleve  alverdens landbrugsmaskiner på Det Fynske Dyrskue – fra Europas største og mest moderne maskiner til historiske veterantraktorer. Gå også på opdagelse blandt de mange boder og salgssteder med alt fra haveudstyr til håndarbejde. Overalt på pladsen er der underholdning og fremvisninger med dyr, konkurrencer, prisoverrækkelser, optog, musik, leg og meget mere

EVENTS & KONKURRENCER

Der vil igennem alle dagene være konkurrencer, kaffe og opvisninger, hvor du kan se maskinerne live. I maskinringen har vi i tæt samarbejde med LandbrugFyn etableret et område, hvor der vil være både faglige, kreative og sjove fremvisninger.

Der er samtidig placeret lege- og aktivitetsområder på hele Dyrskuepladsen – og så er der klatretraktorer placeret på hele Dyrskuepladsen. Her har de mindste mulighed for at klatre og udforske deres fysiske færdigheder.

Vi glæder os til at åbne dørene til maskin- og erhvervsudstillingen igen i 2020.

Køb billet