fbpx
DET FYNSKE DYRSKUE ER DEN ÆGTE VARE

Her bringes tradition og fornyelse sammen i en levende event, hvor landbrug, landliv, friluftsliv og fritidsliv favnes i ét fællesskab tæt på byen i et uformelt miljø.

Rammerne for Det Fynske Dyrskue er de samme – sådan har det været siden 1961, hvor Det Fynske Dyrskue fik hjemme på vores nuværende placering. Historien er dog endnu ældre, og den kan også læses her på hjemmesiden. Det Fynske Dyrskue er en folkefest og et samlingssted for dyrene, landbruget og ikke mindst gæsterne fra Fyn og omegn. Det unikke miks mellem de mange dyr, den brede repræsentation af erhvervsudstillere og fødevarer gør, at Det Fynske Dyrskue er en tradition, som både favner landbruget, men i høj grad også hele familien. Vi vil fastholde traditionerne, men samtidig også udvikle os, så vi stadig er aktuelle.

Vi vil give autentiske oplevelser i en uformel atmosfære, hvor det er muligt at komme helt tæt på maskiner, dyr og fødevarer.

Køb din billet her: Det Fynske Dyrskue 2022 | nembillet.dk

 

HVAD GØR DET FYNSKE DYRSKUE?

Vi bygger bro mellem landliv og byliv på en involverende måde med autentiske og nærværende oplevelser. Og så bringer vi ægthedsbegrebet naturligt og troværdigt i spil i forhold til produkter og ydelser.