fbpx

Vi har masser af andre tilbud hele året – både digitalt og på selve Dyrskuepladsen. Vi har også udviklet læringsmateriale, som kan bruges helt gratis af alle børn fra 0 år og til 3. klasse. Se mere her. 

 

Nyhed: Tegn med Det Fynske Dyrskue 

Der er jo desværre ingen muligheder for, at Det Fynske Dyrskue bliver afholdt denne sommer. Derfor har vi udviklet en række ting, som børnene kan lave derhjemme i stedet for.

Årets første nyhed er: Tegn med Det Fynske Dyrskue. Tegninger er helt gratis og klar til print her:

Det Fynske Dyrskue – Tegning med heste

Det Fynske Dyrskue – Tegning med grise

Det Fynske Dyrskue – Tegning med ko

 

Nyhed: Lav jeres eget dyrskue

Corona har gjort, at vi ikke kan vise heste, grise og køer på Dyrskuepladsen i år, men derfor skal vi selvfølgelig stadig have dyr på pladsen. Det hjælper Frøken Følleslev os med, når hun laver dyrene på Youtube – og alle kan være med 🙂

Lav dit eget dyrskue – Koen – YouTube

Lav dit eget dyrskue: Fåret – YouTube

Lav dit eget dyrskue: Grisen – YouTube

 

Det Digitale Dyrskue

Vi har skabt en platform for et digitalt dyrskue, hvor man kan gå på oplevelse i en masse indhold, der kan samle voksne og børn om gode  fælles oplevelser.

 

Dyr’skuret

Vi åbner et af vores gamle huse på Dyrskuepladsen, som vi kalder Dyr’skuret. Huset er en gave til jer – fynske børnehaver og
dagplejemødre.

Alt omhandler: Dyrene på Dyrskuepladsen. Hele året rundt, da vi jo faktisk har mange andre dyr på pladsen end heste, køer og får. Vi har nemlig også mariehøns, regnorme og masser af andre dyr.

Og dem vil vi have mange flere af. Vi vil have flere insekter på Dyrskuepladsen. Derfor er der anlagt nye flotte områder på pladsen, hvor målet er klart: Mange nye insekter skal bo her.

Når man tiltrækker en masse forskellige dyr og insekter øger man nemlig biodiversiteten og er med til at opretholde den naturlige balance.

Se meget mere her: Velkommen til Dyr’skuret – Det Fynske Dyrskue

 

Oplevelser på pladsen hele året:
  • Gå på skattejagt, hvor der er placeret 12 poster med spørgsmål om dyrskuets og dyrene på hele pladsen.
  • Kan du løbe hurtigere end en gris? Der er kapløb på Dyrskuepladsen, hvor der er opsat en løbebane langs de røde stalde. Du skal løbe mod: Gris, hest, egern og mange flere.
  • Gå en GPS-gris

 

Youtube-kanal

Det Fynske Dyrskue har også sin egen Youtube-kanal, hvor vi har masser af gode videoer, som vil bringe dig tættere på dyrskuet hele året.

Se det her: Det Fynske Dyrskue – YouTube