fbpx
TA’ MED PÅ DET FYNSKE DYRSKUE

Hvert år om fredagen byder Det Fynske Dyrskue velkommen til omkring 8.000 børn fra folkeskoler og efterskoler, vuggestuer og børnehaver fra hele Fyn og Trekantsområdet.

Deltagelse denne dag er gratis: Fredag den 17. juni 2022

 

Herunder finde du adgangsbeviset: Kommer hurtigst muligt

 

Regler for deltagelse i Det Fynske Dyrskue:

  • Der skal afleveres ét adgangsbevis for hver institution, som deltager. I bedes selv kopiere dette adgangsbevis (Kommer), i det antal I har behov for.
  • Dyrskueledelsen forventer, at de deltagende institutioner kun medtager personale i nødvendigt omfang.
  • Skulle der være spørgsmål, kan Marianne Neumann kontaktes på tlf. 6315 5411 eller på mail: mn@patriotisk.dk.

 

UNDERVISNINGSMATERIALE

Det Fynske Dyrskue har udviklet sit eget materiale til alle børn på Fyn – det og meget andet kan findes her: Læringsmateriale – Det Fynske Dyrskue

 

Det Fynske Dyrskue har også et samarbejde med Landbrug og Fødevarer, som har udviklet meget forskelligt undervisningsmateriale. Der er materiale til alle børn fra førskolen og op til ungdomsuddannelser.

Skole, Landbrug & Fødevarer er en enhed under Landbrug & Fødevarer. De sørger for, at skoleelever kan komme på landet og se, hvor den mad, de spiser, kommer fra. Det gør de sammen med lokale landbo- og familielandboforeninger, små og store fødevarevirksomheder og ikke mindst hundredevis af landmænd, der alle lægger en stor frivillig indsats i skoletjenesten.

Alt materialet kan findes her: https://skole.lf.dk/find-materialer