fbpx

ADRESSE

Adressen er Broløkkevej 2, 5250 Odense SV.

ÅBNINGSTIDER

Vi glæder os til igen at åbne dørene til Det Fynske Dyrskue den 9.-11. juni 2023.

BILLETTER

KØB BILLET

Du kan nu købe billet til Det Fynske Dyrskue via siden her.

 

BILLETINFORMATION FOR KØB PÅ NETTET 

Se mere her: Køb billet – Det Fynske Dyrskue

 

REFUSION AF BILLETTER

Vi refunderer ingen billetter – når den først er købt, så er den købt.

 

BILLETINFORMATION PÅ DYRSKUEPLADSEN

Der kan købes billetter ved de to indgange fra den 17.-19. juni i åbningstiden. Der kan dog kun købes voksen- og børnebilletter. Denne billet giver adgang til enten fredag, lørdag eller søndag – men kun én af dagene.

Voksen: 165 kr.

Barn (3-14 år): 95 kr.

Børn under tre år er gratis

 

ØVRIGE

BETALING

I mange salgsstande kan du betale med MobilePay. Hold øje med skiltningen eller spørg dig frem. Ved køb af billet kan du betale med kort, MobilePay samt kontanter.

 

TOILETTER OG PUSLERUM

Der findes toiletter flere steder på pladsen – også handicaptoiletter. Midt på pladsen ved fødevaremarkedet findes desuden pusleplads til de mindste.

 

FOR BØRN
Børn, der ikke kan finde deres forældre, skal indleveres i Sekretariatet ved hovedindgangen, hvor de underholdes, indtil de genforenes med forældrene. Vi har rigtig mange aktiviteter for børn, som du kan læse mere om i vores program.

 

SKAL HUNDEN MED?

Det Fynske Dyrskue anbefaler, at du lader din hund blive hjemme – for hundens skyld. Du kan tage din hund med, men husk, at den skal være i snor og ikke til gene for andre.

 

SIKKERHED

I åbningstiden er der samaritter på dyrskuepladsen. De findes tæt på Hovedindgangen. Samaritterne yder førstehjælp, når det er nødvendigt.  Ligeledes er der professionelle vagter til stede.

Færdsel på pladsen sker på eget ansvar.

Undgå ulykker ved at være opmærksom. På Det Fynske Dyrskue kommer du helt tæt på dyrene. Det er skuets styrke, der sikrer dig de største oplevelser – men husk på, at dyr er dyr.

De kan blive bange og reagere instinktivt ved at flygte eller forsvare sig med spark eller bid. Så hold afstand og rør kun ved dyr, der er rolige, og som har set dig – og klap dem kun foran.

 

MAD OG DRIKKE

Hos os kan du smage på dansk landbrug. Vi rummer det hele fra fast food til slow food – og lægger vægt på at servere god mad til hele familien. Flere steder på pladsen sælges desuden vand, saft, most, øl og kaffe. Derfor er der ingen grund til at tage madpakken med, men hvis I gør det alligevel, så er I naturligvis stadig velkommen.

 

FOR HANDICAPPEDE

Ved køb af gyldig billet, og såfremt du har et gyldigt ledsagerkort, kan du gratis medbringe en ledsager til Det Fynske Dyrskue.

Hvis du sidder i kørestol, så kan det visse steder på dyrskuepladsen godt være vanskeligt at komme rundt – særligt afhængigt af vejret.