Det er med stor optimisme, at planlægningen af Det Fynske Dyrskue 2020 fortsætter med Sara Ekknud Windell, der nu vil stå i spidsen for Det Fynske Dyrskue som dyrskuechef.

Torsdag den 12. september er første arbejdsdag for Sara Ekknud Windell, når hun tiltræder som dyrskuechef for Det Fynske Dyrskue. Hun kommer fra et job som kulturchef i ODEON i Odense og glæder sig til at tiltræde stillingen.

– Jeg glæder mig helt vildt til komme i gang. Der findes næppe en tradition, som er så kendt på Fyn som Det Fynske Dyrskue. Det er en begivenhed, der har så mange muligheder og et kæmpe potentiale, siger Sara og fortsætter.
– Vi skal byde hele familien velkommen på dyrskuet – og vi skal vise børn og voksne, hvor mælken og kornet kommer fra. Vi skal have masser af events, en stor og flot udstilling for landbruget og tusindvis af glade gæster på pladsen.

Torben L. Povlsen, bestyrelsesformand for Fynsk Landbrugs Eventforening ser frem til det kommende samarbejde.

– Sara er et kendt ansigt på Fyn, og det har været helt væsentligt at finde en dyrskuechef, der er tæt på. Vi glæder os utrolig meget til et godt samarbejde med Sara og resten af holdet bag Det Fynske Dyrskue, og der venter os uden tvivl nogle rigtig gode år fremover, siger Torben Povlsen.

SARA TIL ÅBENT LANDBRUG

Sara Ekknud Windell har udover sin tid som kulturchef hos ODEON også tidligere været politisk aktiv i Venstre. Sammen med projektmedarbejder Simone Hansen glæder hun sig til at komme i gang og forventer at åbne for salget af stande snarest muligt. I første omgang bydes presse, udstillere og samarbejdspartnere ud til en snak, når der er Åbent Landbrug søndag den 15. september.

Adresse:
Christiansborg
Ringholmvej 19
5853 Ørbæk

Tidspunkt:
Kl. 11 – 13: Mød Sara Ekknud Windell
Kl. 11 – 12: Mød Sara Ekknud Windell & Simone Hansen der står for Det Fynske Dyrskue 2020

Læs mere

HAR I RESERVERET STAND TIL 2020?

Salget af stande åbner snarest muligt.
For reservation af stand til 2020 bedes I kontakte nedenstående:

Simone Hansen
Projektmedarbejder
sh@fynsklandbrug.dk
26208084

Sara Ekknud Windell
Dyrskuechef
se@fynsklandbrug.dk
40320069

Sara Ekknud og Simone Hansen træffes dagligt på Centrovice.

OM DET FYNSKE DYRSKUE

Det Fynske Dyrskue er en weekend, hvor landbruget præsenterer nogle af deres flotteste dyr – både de sjældne dyr og de traditionelle dyr som heste, køer, æsler, får, geder, kaniner og mange flere. Det er en weekend med masser af oplevelser og friske fødevarer, hvor gårdbutikker og producenter på fødevaremarkedet står klar med smagsprøver og gode tilbud på alt fra honning, friskbrygget øl, sprøde grøntsager, kød, pølser, friskbagt brød, is og meget mere.

Vi ses på Det Fynske Dyrskue fra den 12.-14. juni 2020.