Kære udstiller
Så er det blevet tid til en hilsen igen fra Det Fynske Dyrskue. Jeg ville have været forbi jer nu her til en snak om næste års dyrskue, men jeg synes ikke, at tiden med udviklingen af corona er til, at jeg skal på besøg hos jer alle. Så derfor må det blive i det ny år, når forhåbentlig at corona er kommet godt under kontrol, og vi kan se frem til næste års dyrskue – helt som vi kender det på Dyrskuepladsen med masser af gæster.

 

Men når jeg ikke kommer forbi jer, så vil jeg alligevel ønske jer et glædelig jul og fortælle lidt mere om, hvad vi har gang i:

 

Vi har de sidste måneder arbejdet med pladsens indretning til sommer, da vi har lavet et par småændringer. Det skyldes primært, at der er kommet en række nye regler, som gør, at vi ikke længere må benytte os af Rundbuehallen. Derfor er bageren flyttet til det gule murstenshus på pladsen. Vi har også valgt at give erhvervsudstillerne deres egen ring, så de har mulighed for – ganske gratis, at vise deres maskiner frem for kunder og andre interesseret. I kan læse mere om  det her: Maskinringen åbner i 2021 – Det Fynske Dyrskue

Restauranten er tilbage igen i de gamle røde bygninger, og åbner op fra torsdag den 10. juni med Kirk Hedegaard ved gryderne – de vil have åbent gennem hele weekenden, så alle kan få noget godt at spise til frokost og aften. I løbet af foråret, så vil der komme meget mere information ud om det. Det gør selvfølgelig også, at det igen til sommer er muligt at købe frokost, som I plejer.

I kan se her, hvordan pladsen ser ud i 2021: Oversigtskort 2021 – Det Fynske Dyrskue

 

Når vi til sommer åbner op, så har vi også ændret i vores åbningstider. Det betyder blot, at I nu får flere timer til at kigge på dyr og hygge jer. Vi har nemlig åbent fredag og lørdag til klokken 20.
Det vil ikke være et krav for erhvervsudstillere, at I har åbent. Så vi håber, at mange gæster har lyst til at spise aftensmad hos os i 2021. Vi fylder i hvert fald pladsen med masser af forskelligt mad.

Åbningstider og andre praktiske informationer findes her: Information – Det Fynske Dyrskue

Fra januar 2021 vil vi have gæstekort klar, så de kan hentes i løbet af foråret i Vissenbjerg, hvis I ønsker at dele med ud tidligt. Vi vil selvfølgelig også gerne sende dem til jer eller gemme dem til selve dagene på pladsen. Vi vil i begyndelse af det nye år også kontakte jer, så vi kan sikre, at vi har de rigtige informationer på jer. Lone Stentebjerg vil være ved telefonen, så vi får styr på jeres strøm, vand og andre ting, som I har brug for. Alt sammen selvfølgelig så vi kan få et godt dyrskue til sommer.

 

I må have det godt og passe på jer selv.

 

Glædelig jul og godt nytår!

vh Sara Ekknud

Dyrskuechef