Så er vi klar: Det Fynske Dyrskue 2021

Mandag den 7. september 2020 åbner Det Fynske Dyrskue op for næste års dyrskue. Der bliver det nemlig muligt at købe en standplads for erhvervsudstillerne.

  • Vi har været afholdt siden 1882 – og siden 1961 på Dyrskuepladsen, så vi glæder os til endnu et år. Vi fik jo ikke holdt et dyrskue i 2020, men den store opbakning, som vi havde i år, håber vi  også er med os næste år, siger Sara Ekknud Windell, dyrskuechef

På grund af års aflysning, så har Det Fynske Dyrskue besluttet, at alle reserveret stande fra 2020 er overflyttet til 2021. Så med andre ord, så vil der være en lang række virksomheder, som allerede nu er tilmeldt til næste års dyrskue. De virksomheder skal derfor ikke gøre yderligere – de vil dog selvfølgelig blive kontaktet. Dyrskuechefen har dog brugt den seneste måned efter sommerferien at få ryddet op på pladsen, så der er blevet plads til en række nye stande.

  • Vi håber selvfølgelig, at der er mange nye virksomheder, som også har lyst til at komme på dyrskue i 2021. Det har de i hvert fald muligheden for nu, fortæller hun.