Når Det Fynske Dyrskue til sommer kan fejre sit 140-års jubilæum, bliver det med 27-årige Louise Monrad som dyrskuekoordinator. Sideløbende er Det Fynske Dyrskue godt i gang med at finde dyrskuets fremtidige nye Dyrskuechef der skal afløse Sara Ekknud Windell.

Det stærke hold bag Det Fynske Dyrskue er allerede klar med en plan, der skal løfte det store jubilæumsdyrskue den 17.-19 juni. Men det bliver uden den tidligere dyrskuechef Sara Ekknud Windell, der har fået et tilbud hun ikke kunne sige nej til i Fredericia Kommune.

Indtil den helt rigtige nye dyrskuechef er fundet, er 27-årige Louise Monrad ansat som dyrskuekoordinator. Her kommer hun sammen med alle de frivillige, koordinationsudvalget og de mange samarbejdspartnere til at eksekvere og udvikle videre på den spændende køreplan for sommerens dyrskue.

– Jeg ser meget frem til koordinere sommerens jubilæumsdyrskue som jeg er sikker på, bliver en stor fest. Jeg har nemlig et super stærkt hold omkring mig af frivillige, samarbejdspartnere og koordinationsudvalget, som ligesom mig arbejder for at udvikle Det Fynske Dyrskue, siger Louise Monrad, Dyrskuekoordinator på Det Fynske Dyrskue.

Dyrskuekoordinator arbejder for stort jubilæumsdyrskue
Louise Monrad er uddannet eventkoordinator og har flere års erfaring inden for ideskabelse, planlægning, budgettering, salg og markedsføring. Senest kommer hun fra virksomheden Tikko, der er landets største arrangør af foredrag.
Louise er desuden opvokset i Kolding området og bor nu i Vejle. Hun har et godt kendskab til Fyn, da hun har boet i Odense i flere år. Her var hun blandt andet med til at åbne Odeon tilbage i 2017.

– Jeg ser meget frem til at bruge mine evner og erfaringer i forbindelse med afholdelsen af sommerens dyrskue. I to år har arrangørerne ikke kunne invitere fynboerne ud på dyrskuepladsen på grund af corona. Nu er pandemien heldigvis ved at glide i baggrunden og til sommer sætter vi alle sejl ind på at kunne holde et af Fyns største arrangementer med mange tusinde gæster, siger Louise Monrad, Dyrskuekoordinator på Det Fynske Dyrskue.

Ved spørgsmål er I meget velkommen til at tage kontakt til Louise Monrad på: louise@fynsklandbrug.dk