Salget af standpladser til næste sommers Fynske Dyrskue blev i går skudt i gang. Og interessen fra erhvervsudstillerne var overvældende. På mindre end et døgn blev 20 procent af standpladserne solgt.

 

Interessen for Den Fynske Dyrskue er stadig stor. Det blev bekræftet, da salget til erhvervsudstillerne gik i gang i går. På bare 24 timer er næsten 20 procent at standpladserne til næste års dyrskue blevet solgt.

 

”Jeg er overvældet. Efter to aflysninger af dyrskuet på grund af corona var jeg lidt spændt på, om folk stadig ville på Det Fynske Dyrskue. Min bekymring viste sig nytteløs, for vi er simpelthen blevet lagt ned, så det er jeg virkelig glad for,” siger dyrskuechef Sara Ekknud og tilføjer:

 

”Hvis man har haft reserveret en standplads til et af de aflyste dyrskuer, gælder den ikke længere. Så hvis man vil være en del af Det Fynske Dyrskue i 2022, skal man gå ind på dyrskuets hjemmeside og lave en ny reservation.”

 

Det Fynske Dyrskue har været afholdt siden 1882 og siden 1961 på Dyrskuepladsen. I 2022 afholdes dyrskuet fra 17.-19. juni, hvor det samtidig kan fejre 140-års jubilæum.